X hits on this document

32 views

0 shares

0 downloads

0 comments

3 / 9

Iedereen doet mee

Ouders aan de top !

Als je maar van 4 tot en met 12 jaar bent. Ter plaatse beleef je een schitterende vakantie.

De Thomas Cook Junior Club is 6 dagen op 7 open in juli en augustus, met activiteiten in de voor- en namiddag en ‘s avonds. 1 dag per week is de club doorlopend open van 8 tot 18 uur. Zo kunnen papa en mama een dagje met z’n tweetjes op stap ...

4

3 100% fun met Studio 100

Heb je kinderen tussen 4 en 12? Dan geniet je van een mooie kinderkorting én je oogappels worden de hele zomervakantie in een selectie van hotels verwend in de Thomas Cook Junior Club. Onder het deskundige oog van Belgische animatoren amuseren ze zich rot met het jagen naar schatten en beleven ze spannende avonturen met Piet Piraat, K3, Mega Mindy en de bewoners van “Het Huis Anubis”. Voor de ouders is het dan even dubbel uitblazen...

Je bent in de goede handen van...

Belgische tweetalige animatoren, speciaal opgeleid om het je helemaal naar je zin te maken. Alles gaat ook door in of vlakbij het hotel, dat voorzien is van een speeltuin, kinderzwembad, grote familiekamers en een apart Junior Club lokaal met Studio 100 decoratie.

Een leuke verrassing en een boel nieuwe vrienden!

Je krijgt een leuk cadeautje van je favoriete Studio 100-figuren zodat je vakantie alvast goed begint.

Je zou wel 2 vakanties kunnen vullen...

Zoveel is er te beleven in de Thomas Cook Junior Club! Bovenop de schattenjachten, disco parties, zwembadspelen en T-shirt painting heeft Studio 100 een super animatiepakket uitgewerkt, vernieuwd voor zomer 2011, zoals een Mega Mindy boevenjacht, een K3 party, een Huis Anubis monstertocht en een spannend Piet Piraat avontuur. De kids kunnen zich op vaste namiddagen en avonden helemaal onderdompelen in de wereld van hun favoriete helden!

NIEUW in Mallorca, Turkije en Kos: Onze kids animator verzorgt reeds in mei en juni voor de allerkleinsten (3-6 jaar) een aangepast Studio 100 animatieprogramma rond o.a Kabouter Plop, en dit in onze Thomas Cook Junior Club. Allen daarheen !

5

Document info
Document views32
Page views32
Page last viewedWed Jan 18 08:29:49 UTC 2017
Pages9
Paragraphs181
Words2317

Comments