X hits on this document

31 views

0 shares

0 downloads

0 comments

2 / 10

6

SA NE CUNOASTEM MAI BINE

Căi şi metode de atenuare a riscului de plată la incasso

Publicaţia nr. 522 a ICC

Dispoziţia de plată externă

Caracteristici, clasificări, mecanism de derulare

Scrisoarea de garanţie bancară

Concept, elemente

Tipuri de scrisori de garanţie bancară utilizate în operaţiunile de export-import

Publicaţia nr. 458 a ICC

“EXPO CONSTRUCT-AMBIENT MURES 2009”

Loc de desfasurare:   Platoul din fata Salii Sporturilor din Targu Mures  

Perioada:  21-24 mai 2009

Se pot expune: echipamente si materiale de constructii, instalatii sanitare si electrice, decoratiuni interioare si exterioare, finisaje, echipamente de incalzire, structuri usoare din lemn (case prefabricate), tamplarie din lemn, aluminiu sau PVC, garduri si porti industriale, hidroizolatii si termoizolatii, scule electrice profesionale, sisteme de alarma, schele metalice, generatoare de curent si sudura, mic mobilier de gradina, stivuitoare, macarale si cife, amenajari peisagistice, etc; sunt de asemenea invitate firme de proiectare, consultanta, design, firme de tranzactii imobiliare, solutii financiare pentru constructii.

Spatiile de expunere vor fi atat interioare (in corturi moderne, structura Octanorm, mocheta, spoturi luminoase, etc.), cat si exterioare – in spatii libere.

Urmare celor de mai sus, va rugam sa ne transmiteti in timp util acordul dumneavoastra de participare, in vederea completarii ADEZIUNII-CONTRACT (pe care o gasiti in atasamentul acestui mail).

Manifestarea sus-mentionata constituie un bun prilej de a realiza noi contacte de afaceri, fiind totodata un mijloc de promovare si o garantie de bonitate si seriozitate pentru firma dumneavoastra.

Pentru inscrieri, va rugam sa contactati departamentul Targuri-Expozitii al CCIA Mures, tel. 0265-269218, int. 12, sau tel. 0265-267013, e-mail: expo@cciams.ro

formării profesionale a salariaţilor sau pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, în scopul reducerii accidentelor de muncă şi riscului îmbolnăvirilor profesionale. Depunerea unei cereri de finanţare se realizează numai electronic pe ActionWeb. Termenul limită de transmitere a cererilor de finanţare este de 30 octombrie 2009.

EVENIMENTE INTERNE

Camera de Comerţ şi Industrie a României în colaborare cu Intercollege IBS, vă invita să participaţi la seminarul „Plăţi şi garanţii în operaţiunile de export-import” ce va avea loc în perioada 7-8 mai 2009, în sala Oltenia la sediul CCIR.

Scopul seminarului: Prezentarea principalelor metode de plată utilizate în comerţul internaţional, a caracteristicilor, avantajelor şi dezavantajelor acestora şi a particularităţilor existente în derularea lor în practica bancară din România, comparativ cu uzanţele internaţionale în domeniu. De asemenea, se vor prezenta tipurile de scrisori de garanţie bancară aferente diferitelor stadii ale unui contract comercial internaţional.

Tematică:

Principalele modalităţi de decontare a tranzacţiilor în comerţul internaţional – avantaje şi dezavantaje

Garantarea prestaţiilor şi a plăţilor într-un contract comercial internaţional

Documente comerciale şi financiare utilizate în comerţul internaţional

Acreditivul documentar

Concept, caracteristici, mecanism de derulare

Clasificare

Controlul documentelor în utilizarea acreditivului documentar

Elemente noi aduse de Publicaţia nr. 600 a ICC (în raport cu Publicaţia nr. 500)

Incasso-ul documentar

Concept, caracteristici, mecanism de derulare, clasificare

3

BH Bussines    

Document info
Document views31
Page views31
Page last viewedSat Jan 21 15:33:16 UTC 2017
Pages10
Paragraphs252
Words3558

Comments