X hits on this document

25 views

0 shares

0 downloads

0 comments

3 / 10

In perioada 04-08 mai 2009 la İstanbul/Turcia se va organiza ‘’Targul İnternational de Constructii 2009’’.

İn cadrul programului, organizatorul misiunilor oamenilor de afaceri din strainatate, Secretariatul de Stat pentru Comert Exterior din Turcia, organizatorul targului, Secretariatul General al Uniunii Exportatorilor de Minereuri şi Metale din İstanbul,   Secretariatul General al Uniunii Exportatorilor din Anatolia Centrala, prin S.C. YAPI-ENDÜSTRİ MERKEZİ va  asigura participarea oamenilor de afaceri la: conferinte, intalniri bilaterale, vizitarea standurilor, tur de oraş şi/sau a unitatilor de productie.

Cazarea (inclusiv micul dejun) este asigurata de catre organizator, contravaloarea transportului (dus-intors) in Turcia fiind suportata de catre participant.

Firmele invitate trebuie sa detina un potential suficient pentru import; reprezentantul sa aiba putere de decizie pentru import; de preferinta sa fie cunoscator al limbii engleze, franceze sau germana.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei are placerea sa va invite sa fiti parte a delegatiei oamenilor de afaceri din Romania organizata cu ocazia International Food Exhibition (IFEX), in perioada 12 – 20  mai 2009, in Manila, Republica Filipine,  dupa urmatorul program:

12.05 Plecare din Bucuresti (Aeroportul « Henri Coanda») cu destinatia Manila. Zbor cu escala.

13.05 Sosire in Manila, Filipine. Transfer aeroport – hotel. Program liber pentru odihna si vizite. Cina si cazare la Hotel 4**** in MANILA.

14.05 Mic dejun. Vizita la Camera de Comert si Industrie din Manila. Pranz specific la un restaurant traditional. Tur de oras cu ghid vorbitor de limba engleza. Se vor vizita Tagaytay si Manila. Cina si cazare la Hotel 4**** in MANILA.

Program de instruire privind insusirea

notiunilor fundamentale de igiena

Camera de Comert si Industrie Bihor, in conformitate cu Ordinul comun al Ministerului Sanatatii Publice (aviz nr. 46090/06.08.2007) si al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii (aviz nr.38019/16.08.07)  nr.1225/5031/2003 este avizat sa realizeze programe de instruire privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena pentru urmatoarele module:

1. -servicii de producţie, depozitare, transport şi comercializare a alimentelor, inclusiv alimentaţie publica şi a colectivităţilor;

2. -servicii de curăţenie în unităţi de asistenta medicală, colectivităţi de copii şi tineri, unităţi de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.);

3. -producţia şi distribuţia apei potabile şi producţia apei imbuteliate;

4. -servicii de îngrijire corporală (cosmetica, frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, masaj etc.);

5. -servicii tip dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare.

Participantii la programul de instruire sustin la incheierea cursurilor un examen de absolvire (pe baza unui chestionar) organizat de Autoritatea de Sanatate Publica Bihor si Camera de Comert si Industrie Bihor.

Certificatele de absolvire au valabilitatea de 3 ani de la data emiterii.

Taxa de participare este de 80 lei + TVA / persoana in care este inclusa si taxa de examinare cuvenita Autoritatii de Sanatate Publica Bihor.

Plata se va efectua in contul Camerei de Comerţ şi Industrie Bihor, Cod IBAN RO20BTRL00501205721422XX, R 57554, deschis la Banca Transilvania Sucursala Oradea, sau la casieria unităţii.

EVENIMENTE  EXTERNE

4

BH Bussines    

Document info
Document views25
Page views25
Page last viewedMon Jan 16 14:02:08 UTC 2017
Pages10
Paragraphs252
Words3558

Comments