X hits on this document

24 views

0 shares

0 downloads

0 comments

5 / 10

MOBILA ALFA SA

Services”), cea mai importanta manifestare expozitionala de profil din RAS Hong Kong. La editia precedenta au fost inregistrati peste 29 000 participanti din 48 tari.   

La editia din acest an, UE va beneficia de un pavilion gratuit pentru promovarea produselor alimentare “Made in UE” atat pe piata din Hong Kong, cat si pe pietele vecine. Pana in prezent, din statele membre UE au confirmat participarea 8 delegatii nationale: Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Italia, Spania si Marea Britanie. De asemenea, s-au inscris participanti individuali (agenti economici) din R. Ceha, Olanda si Polonia. Amenajarea pavilionului UE, cu o suprafata totala de 78 mp, va fi realizata din bugetul UE. Biroul de Promovare Comercial-Economica din cadrul Consulatului General al Romaniei in RAS Hong Kong si RAS Macao a fost invitat sa participe la acest eveniment si sa expuna gratuit produse alimentare “Made in Romania” in cadrul pavilionului UE. Produsele care vor fi expuse in cadrul pavilionului UE vor fi grupate pe 5 categorii principale:

-

băuturi alcoolice;

-

brânzeturi;

-

produse ecologice;

-

preparate din carne;

-

produse de cofetărie - patiserie.

La aceste 5 categorii se mai adaugă și produsele PGI, „Made in UE” indiferent de tipul acestora.

De asemenea, cu ocazia acestui targ va fi organizat un seminar de degustari de vinuri produse in statele membre UE, ocazie in care producatorii de vinuri din UE pot sa isi promoveze produsele.

Având în vedere faptul că HOFEX 2009 este cel mai important eveniment de profil, care se desfăşoară într-o regiune în care potentialul schimburilor economice bilaterale este puţin valorificat, iar trendul pieţei este constant pozitiv, apreciem că este foarte important ca prezenţa românească să fie activă şi dinamică pentru a atrage cât mai mult interesul mediului de afaceri local şi regional.

În Programul de acţiuni promoţionale cu finanţare parţială de la bugetul de stat (conform H.G. 296/2007) pentru anul 2009, este prevăzută

organizarea, în cursul lunii mai 2009, a unei misiuni economice în Republica Arabă Siriană.

            Din informaţiile furnizate de reprezentanţii noştri la Biroul de Promovare Comercial Economică de la Damasc, domeniile de interes pe această piaţă sunt localizate în sectoarele: instalaţii, utilaje şi echipamente pentru industria petrochimică, produse chimice, industria lemnului, industria energetică, industria alimentară, produse de larg consum, IT&C, industria auto, echipamente şi materiale electrice, produse minerale etc.

            Vă informăm că, în principiu, se preconizează ca deplasarea în R.A. Siriană să se defăşoare în perioada 29 mai – 05 iunie 2009.

50% din costurile transportului extern şi cazării o să fie suportate de la buget.

Firmele care doresc să participe la această misiune sunt rugate să confirme la Ministerul IMM-urilor, Comerţului şi Mediului de Afaceri, domnul George PETRUŞAN, consilier, telefon 021 40 10 528, fax 021 315 07 68, e-mail george.petrusan@dce.gov.ro; valentin.moraru@dce.gov.ro.

OPORTUNITATI   DE AFACERI

Va facem cunoscuta oferta firmei WEEKEND SRL - Sfantu Gheorghe, membru al CCI Covasna:

sticla termorezistenta pentru seminee, snururi termorezistente, vopsea termorezistenta.

Contact: 0723 180 090 - Ungureanu Ioan. Web: www.weekendsrl.ro, www.sticlatermorezistenta.ro

S.C. PARTERAL EXIM S.R.L. ofera spre vanzare un teren situat pe Soseaua de centura a municipiului Oradea, intr-o zona intens circulata, de interes comercial deosebit, un loc ideal pentru o statie de alimentare cu combustibil.

Amplasare:

-

pe Soseaua de centura intre iesirile spre Deva si spre Cluj Napoca, in apropierea

-

6

BH Bussines    

Document info
Document views24
Page views24
Page last viewedFri Dec 09 20:34:17 UTC 2016
Pages10
Paragraphs252
Words3558

Comments