X hits on this document

6 views

0 shares

0 downloads

0 comments

1 / 2

Romania

BILLA Romania S.R.L. Barbu Vacarescu 154-158 RO – 020284, Bucuresti, Sector 2

Telefon: +40 (0)21 2055 600

Fax:

+40 (0)21 2055 662

www.billa.ro

COMUNICAT DE PRESA

Bucures, 14 decembrie 2010

Cel de‐al treilea supermarket BILLA din Gala isi deschide porle

Joi, 16 decembrie, BILLA Romania va deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Galati. Prin acest nou magazin, BILLA ajunge la un numar de 56 de unitati operate in Romania.

Noul magazin din Galati este situat pe strada Macedona nr.5 din cadrul complexului Continental si are o suprafata de vanzare de 550 de metri patrati. Noul supermarket va pune la dispozitia clientilor sai peste 6000 de articole. Cei care aleg sa cumpere de la noul magazin BILLA din Galati se vor putea bucura de un vast sortiment de legume-fructe si produse de patiserie, precum si de preparate si semipreparate de la vitrina cu servire asistata a raionului

Delicatese. In plus, galatenii vor avea la dispozitie un sortiment foarte variat de carne

proaspata, avantajoase.

precum

si

multe

alte

produse

din

necesarul

zilnic,

intotdeauna

la

preturi

“Galatenii au fost intotdeauna incantati de oferta de produse si servicii a BILLA, de aceea am ales sa deschidem o noua filiala. Speram ca astfel vom putea fi aproape de cat mai multi clienti pentru care BILLA se va trasnforma intr-o destinatie permanenta de cumparaturi”, spune Sabin Fane, Diretorul de Marketing al BILLA Romania.

Deschiderea noului supermarket BILLA din Galati va avea loc la ora 8:00 si va fi sarbatorita cu oferte si promotii speciale. Astfel, primii 500 de clienti care achizitioneaza produse cu o valoare de cel putin 50 lei, vor primi cate un voucher de 10 lei cadou.

‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐ REWE Internaonal AG este liderul de piata in Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie si unul dintre cei mai mari

angajatori din tara. La nivel internaonal REWE Internaonal AG are un numar total de 65.692 angaja care lucreaza in aproximav 3.600 de magazine. In anul 2008 cifra de afaceri a companiei a crescut la 10.93 miliarde de euro. Compania este parte a REWE Group unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care acveaza in retail si turism. In prezent, 320.000 de angaja lucreaza in cadrul REWE Group in 16 tari europene, iar cele aproximav 15.000 de magazine au generat o cifra de afaceri de peste 50 miliarde de euro. REWE Internaonal AG are sediul central in Wiener Neudorf, sudul Austriei, si opereaza retelele BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA si ADEG precum si alte branduri proprii. Compania este de asemene acva pe piata de turism din Austria, prin BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub si PENNY PACK´N´GO. In plus, REWE Internaonal AG opereaza cu succes pe segmentul de supermarketuri in Italia si alte 7 tari din Europa Centrala si de Est: Bulgaria, Croaa, Republica Ceha, Romania, Russia, Slovacia si Ucraina.

Document info
Document views6
Page views6
Page last viewedSat Jan 21 21:36:24 UTC 2017
Pages2
Paragraphs35
Words596

Comments