X hits on this document

114 views

0 shares

0 downloads

0 comments

12 / 12

SARVILASTUJA

Kesän riennoissa mukana olleet talkoolaiset on kutsuttu lauantaiksi 23.8. Metsärantaan. Talkoo- väkeä on niin paljon, että syömävuorot on jaettu kah- teen kattaukseen.

Postiosoite

Pohjoisten kylien yhteinen leiripäivä on Mutasel- la torstaina 11.9.

Virtapiiri aloittaa syyskauden kokoontumiset perjantaina 19.9 Sarvenperän koululla.

Koulun kuulumisia Sarvenperän ala-asteella aloitti tänä syksynä koulun- käynnin ainoastaan 7 oppilasta, 3 poikaa ja 4 tyttöä. Ensimmäiselle luokalle ei tullut yhtään oppilasta. Esikoulun aloitti 9 lasta. Eskareiden kanssa häärii pää- sääntöisesti Päivi-ope ja Markku opettaa luokkia 2-6, joskin tarvittaessa osat voivat vaihtuakin. Myös jälkkäritoiminta aloitti ja siihen ilmoittautui 5 lasta.

Teatteriretki Savonlinnaan la 8.11. musiik- kinäytelmään: Sinun silmiesi tähden. Se kertoo lau- lajalegenda Olavi Virran värikkäistä elämänvaiheista. Retken hinta ruokailuineen n. 45-50 e. lähtijämääräs- tä riippuen. Ilmoittaudu Seijalle viim. 15.10.

Sarvenperäset ry:n yleinen vuosikokous on koululla maanantaina 6.10. klo 18.30. Hallitus ko- koontuu klo 17.30. Vuosikokouksessa on aiheena mm. sääntömuutosehdotus ja tulevan vuoden suun- nittelu. Tervetuloa mukaan!

Perhekerho yritti käydä retkellä Viherlaaksossa. Iloisin mielin aloitettu retki päättyi kuitenkin alkuun- sa, kun yhtä äitiä puri kyykäärme. Seurauksena oli sairaalareissu.

Uusien metsäaukkojen myötä kyitä näkyy Sarven- perälläkin entistä enemmän. Muistakaa katsoa jalkoi- hinne ja pitää tuoreet kyypakkaukset aina saatavilla.

Tule mukaan tekemään Meijän Perää! Kai- paamme joukkoomme sekä uusia toimittajia että satunnaisia juttujen kirjoittajia! Myös lehden taitta- misesta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan! Hommia saa tehdä sen verran kuin itselle sopii. Ota yhteyttä Mariin, Petriin, Seijaan, Paavoon tai Oivaan, yhteystiedot löydät sivulta 2.

Missä luuta luuraa? Onkohan kyläluuta ihas- tunut johonkin perheeseen niin että on jäänyt asu- maan pidemmäksikin aikaa? Lahjoittajan toiveen mu- kaan luudan tarkoitus on ylläpitää kyläilyperinnettä ja ennen kaikkea edistää uusien ja vanhojen asukkaiden toisiinsa tutustumista välityksellään iloisesti ja huu- morimielellä. Toivottavasti luuta nyt lukee tämän ja toimii vyötäisillään roikkuvan ohjeen mukaisesti.

Onneksi olkoon Maiju, Sami ja Veeti! Tönölään syntyi poikavauva 29.7.

Kylän yhteinen omenamehupuristin on Hat- tulassa, josta sen voi hakea omaan käyttöönsä.

Suurajoja ei tänäkään vuonna ratkottu Sarvenpe- rällä, joten kyläläiset pitivät myyntipistettä Vellipoh- jan erikoiskokeen varrella. Kauppa kävi mukavasti. Muutama kyläläinen oli myös tämän eekoon järjes- tysmiehinä.

Mitähän Riuttasen Matti on suunni- tellut tämän kiven varalle? Lue Meijän Perää ja saat tietää ensimmäisten joukossa!

Document info
Document views114
Page views122
Page last viewedMon Jan 23 13:01:08 UTC 2017
Pages12
Paragraphs161
Words3523

Comments