X hits on this document

PDF document

Nail styling is a profession... our profession! - page 6 / 29

99 views

0 shares

0 downloads

0 comments

6 / 29

6

MAGNETIC

Acrylic System

Magnetic: acryls van de toekomst

Sterke en duurzame nagels maakt u met de poeders en vloeistoffen van het Magnetic Acrylsysteem. Magnetic heeft een uitgebalanceerde serie technische producten en werkmaterialen voor de innovatieve nagelstylist. De deskundigheid van een heel team ervaren nagelstylisten staat daar garant voor. Voor iedere nagelstylist een eigen acryl:

Prestige Prestige, Acrylics by Magnetic, is het paradepaardje van Magnetic. Prestige is de top in kunstnageltechnologie. Het geeft absoluut geen kristallisatie, hecht perfect en is voor iedere klant geschikt. Daarnaast is het heel gebruiksvriendelijk. Het assortiment van Prestige bestaat uit een Acrylic Liquid, vijf kleuren superfijne poeders en een speciaal penseel.

UV Acryl: Ultimate+ Ultimate+ Improved is een gel-achtige liquid. Ultimate+ hardt niet uit aan de lucht, maar onder de UV-lamp. Omdat de dikkere liquid niet verdampt, geeft Ultimate+ geen geur af. Te gebruiken met Fast Set & UV Powders en de UV White Powder voor het werken met French manicure.

Traditioneel: Blue Liquid De Magnetic Acrylic Blue Liquid is een eenvoudig te verwerken liquid waarvoor geen primer nodig is. Biedt ruim voldoende tijd om de kunstnagel een perfecte vorm te geven en vergeelt niet. Gebruik in combinatie met de Standard Acrylic Powders, de Fast Set Powders of de Spectrum Coloured Acrylic Powders.

Poeders De Standard Magnetic Acrylic Powders zijn er in vier tinten: Pink, Clear, Competition Pink en French White. Deze poeders hebben een normale droogtijd. Te gebruiken met Blue Liquid. De Fast Set & UV Powders zijn er in twee tinten: clear en pink.

Ze drogen extra snel. Te gebruiken met Ultimate+ en/of Blue Liquid. De UV White Powder is een helderwit, BPO- vrij poeder, speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Ultimate+. Voor Nail Art kiest u een van de vele tinten Magnetic Spectrum Coloured Acrylic Powders, met of zonder glitter. Accessoires Op pagina 20 vindt u de Premium Acrylic Brushes.

Nails International • Stemerdingweg 27 • 3769 CE Soesterberg • Tel.: +31 346 350 525 • Fax +31 346 350 453 • www.magneticnaildesign.com

Document info
Document views99
Page views99
Page last viewedWed Jan 18 16:23:44 UTC 2017
Pages29
Paragraphs1380
Words6143

Comments