X hits on this document

47 views

0 shares

0 downloads

0 comments

3 / 8

Foto: Craig Cullum, Bruno Ehrs

EBT Nyheter

Brussels Airlines Å bruke poeng i

nytt medlem i

SAS EuroBonus

Star Alliance

Shop

Redaktør Dan-Marcus Pethrus

Brussels Airlines er det nyeste medlemmet i Star Alliance. Belgias ledende flyselskap øker alliansens nettverk med mengdevis av bra busi- nesslinjer innenfor Europa og smidige avganger til Afrikas hjerte. Foruten å tilby 50 direktefly fra den politiske hovedstaden og ut i Europa, har Brussels Airlines 80 års erfaring i å fly på det sent- rale Afrika og land som Kenya, Uganda og Rwanda.

Nå blir det med andre ord enda lettere å benytte seg av Star Alliances fordeler på enda flere steder jorden rundt. Les mer om Brussels Airlines på www.staralliance.com

Alle EuroBonus-medlemmers egen butikk inn- leder året med et større tilbud enn noensinne. I SAS EuroBonus Shop finnes alt fra ski til smykker, spa-weekender og andre opplevelser som man kan bruke opptjente poeng på. Donasjoner til bistandsprosjekt er et annet populært alter- nativ som også formidles via butikkene. SAS EuroBonus Shop nås via EuroBonus-sidene på SAS sine hjemmesider.

Vintertilbud

Global Hotel Alliance åpner dørene

Global Hotel Alliance er ny hotellpartner for EuroBonus. Dermed åpnes dørene for hotellkjedene Anantara, The Doyle Collection, First Hotels, Kempinski, The Leela, Marco Polo, Omni, Pan Pacific og Parkroyal Hotels and Resorts for Eurobonus-medlemmer. Foruten muligheten til å tjene inn 500 Ekstrapoeng per besøk, byr Global Hotel Alliance også på spesielle tilbud og VIP-tjenester til EuroBonus-medlemmer.

Her er to vintertips fra SAS EuroBonus Shop.

VIST IOS skilue Lue i 50 % ull med puste- funksjon for å holde hodet varmt og tørt selv under høyintensiv skigåing. Fins i fargene rød, svart, blå og hvit. Pris: 22 122 poeng.

Booke hotellrom for poeng

Som innlogget besøkende på SAS hjemmesider finner du frem til hotellbookingen via dine EuroBonus-sider. Her søker du etter ledige hotellrom på opptil seks forskjellige destinasjoner samtidig. EuroBonus’ hotellpartnere på stedene står oppført med all nødvendig informasjon og beliggenhet på bykartene. Hverdager (mandag-fredag) koster 20000 poeng pr natt og helger (fredag-mandag) koster 10000 poeng pr natt. Frokost er alltid inkludert, og du kan bestille hotell til hvem du vil.

Peter…

er det vanligste fornavnet blant EuroBonus medlemmer. Det finnes 31953 personer med navnet Peter innenfor EuroBonus.

INDIGO Snowboard Essence fra Reto Lamm Et snowboard for alle typer terreng på fjellet. Modellen har en kjerne av bambus og er fartsstabil i store svinger og høy fart. Fins i lengdene 163 cm og 166 cm. Pris 306 601 poeng.

Flying start på det nye tiåret

Unn deg en fin start på 2010. Ta en titt på poeng- saldoen din og bestill årets første weekendreise ved hjelp av dine EuroBonus-poeng. Hvorfor ikke møte våren i vakre Amsterdam?

Reise t/r for to personer fra Oslo til Amsterdam på Economy 60 000 poeng. 2 netter i dobbeltrom på hotell i Amsterdam – 20 000 poeng.

MatchMe, please!

MatchMe er en ny tjeneste fra EuroBonus i form av en e-postutsendelse som går ut med jevne mellomrom. Her blir poeng- saldoen din matchet med aktuelle tilbud og opplevelser som kan tenkes å være interessante for deg. Det er flyreiser, hotell og billeie som foreslås, og i form av skreddersydde tilbud. Litt hjelp til å anvende dine opptjente poeng på best mulig måte, med andre ord.

EuroBonus Traveller 3

Document info
Document views47
Page views47
Page last viewedMon Jan 16 20:35:00 UTC 2017
Pages8
Paragraphs237
Words3409

Comments