X hits on this document

46 views

0 shares

0 downloads

0 comments

7 / 8

Foto: Matti Mattila, Matton

Las Palmas er nærmere enn noensinne.

2010 byr på flere reisemuligheter

Du kan nå glede deg til ennå flere flytilbud fra SAS.

Den etterlengtede Malaga-ruten fra Oslo gjenåpnes dagen før palmesøndag, lørdag 27. mars. Ruten vil opereres med Boeing 737 til gode avgangstider begge veier som gjør at reisende fra/til SAS-rutene i Nord-Norge også vil kunne nyte godt av det nye tilbudet.

Fra 28. mars begynner SAS å fly til Las Palmas på onsdager, i tillegg til lørdager. Den populære ferie- destinasjonen Alicante vil også bli mer tilgjengelig for flere nordmenn da ruteendringen henger godt sammen med det øvrige nettverket i Norge.

SAS vender tilbake med daglig rute mellom Bardufoss og Oslo og bryter dermed opp Norwegians monopolsituasjon. Med dette vil Bardufoss igjen få konkurranse på strekningen og samtidig nyte godt av en tilslutning til SAS store nettverk via Oslo. SAS vil starte med seks flyginger i uken fra 31. mai 2010, foreløpig til og med 29. august. En mulig forlengelse beror på responsen i markedet.

I tillegg til reetableringen på Bardufoss vil SAS forsterke rutetilbudet på Bodø og Alta, gjennom en ekstra frekvens til/fra Oslo mandag, tirsdag og onsdag for Bodøs del, og torsdag og fredag til/fra Alta. Dette er gjeldende fra sommerprogrammets oppstart 28. mars.

Nyheter fra København er en rute til Vilnius fra 11. januar og til Lyon 6. april. Fra Stockholm åpner SAS sommerruter til Visby 6. juni og til Split fra 12. juni.

EBT Nyheter

Selvbetjent bagasjelevering

SAS Self-Service Bag Drop er nå innført på fly- plassene i Stavanger, Trondheim, Bergen, Tromsø og Bodø og kan benyttes ved innenlandsreiser når du benytter fingeravtrykk (biometri) som identi- fikasjon. Med dette tilbyr vi deg som reiser fra disse flyplassene, en fullautomatisert reiseopplevelse, fra billettbestilling til du går om bord i flyet.

EuroBonus Traveller 7

Document info
Document views46
Page views46
Page last viewedMon Dec 19 19:53:57 UTC 2016
Pages8
Paragraphs237
Words3409

Comments