X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 1 / 35

117 views

0 shares

0 downloads

0 comments

1 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

     UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről.

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy utasaink értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.  

SUN island. superior beach bungaló ( Turkish Airlines, visszafelé Isztambuli egyéni városnézéssel )  

Tisztelt Fehérvári Úr!

A repülés, transzferek teljesen a terveknek megfelelően zajlottak. Egyedüli probléma az volt, hogy a polár pulóver és a takaró ellenére is nagyon hideg volt a hosszú repülő úton.

SUN Island meseszép, gyönyörű hely!!!

A 124-es bungalóban voltunk, és ahogy többször körbejártuk a szigetet, nem találtunk ettől szebb-jobb részt. Mindenkinek ezt a szakaszt javasoljuk. A sok ember ellenére egyáltalán nem volt zsúfolt a sziget. Sokat voltunk az olasz étteremnél sznorizni, itt volt a legtöbb hal és korall. A sziget nyugati végén is volt, de kevesebb.

Olyan szempontból jó, hogy nagyobb volt a sziget, mert így szinte minden nap tudtunk újabb dolgokat felfedezni (banán ültetvény, Zero étterem, orchidea ültetvény, kertészet, stb...). A Holyday-ra is átmentünk, de azt túl kicsinek találtuk.

Voltunk többször a cápa és rája etetésen is és elmentünk a sznoris kirándulásra is. Ez volt a legszebb élmény, mert ekkor találkoztunk egész közelről a cetcápával is és több teknőssel is. A 45 perc helyett 1 óra 20 percet voltunk vízben. Aztán visszaúton a hajóról megláttunk egy másik cetcápát, akkor is ugrottunk a vízbe és legalább 100 métert úsztunk közelről együtt a cápával.:)

Ez után lemondtuk a cetcápás bejelentkezésünket és helyette elmentünk delfineket kergetni. Ez is jó élmény volt, visszaúton a kezembe adtak egy damilt és fogtam egy kis tonhalat.:)

Két kisebb negatív élmény volt. Az egyik a klíma, ha nem ment, akkor éjjel izzadtunk, ha ment, akkor meg fájt a torkunk, pedig már 27 fokra állítottuk. A másik a fizetéskor történt, mert először két olyan tételt is ki akartak velünk fizettetni, amit nem mi vásároltunk. Hozták a bizonylatot és a mi szobaszámunk, de nem az én aláírásom volt rajta. Ezt persze a reklamáció után levonták. Javaslom, hogy mindenki ellenőrizze a tételeket.

Isztambuli átszállásunk és a városba történő csavargás is tökéletesen sikerült. Kisebb gondot okozott, hogy a kézi poggyászunk leadása miatt közel 1 órát kerestük a csomagmegőrzőt. (reptéren belül sem tudták az ott dolgozok, hogy van e ilyen, illetve ha van, akkor hol) Ezért gondoltuk, hogy megosztjuk ezt az információt is Önnel. Így a "luggage safe"-t úgy lehet megtalálni, hogy ki kell menni a reptérről (fotocellás ajtón), majd jobbra kell kanyarodni és ott lesz (közel a metró lejárathoz).

Élménybeszámolóink alatt, több ismerős is érdeklődött, hogy melyik utazási irodával utaztunk. Mi csak jót tudtunk mondani a mi utunkkal kapcsolatos utazásszervezésről, a helyről, és a feltett kérdéseinkre kapott válaszokról, ezért Mi nagy bizalommal ajánlottuk az Admirál-t

Document info
Document views117
Page views117
Page last viewedFri Jan 20 04:50:22 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments