X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 11 / 35

106 views

0 shares

0 downloads

0 comments

11 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

Óceán aljára,hatalmas élmény volt.Kaptam még utána egy ajándék 15 perces hajápolós programot fejmasszázzsal ,ami színtén nagyon nyugtató és lazító volt.

Hazaút:A transzfert a hazautazás előtti napon a recepción lehet lebeszélni, legkésőbb délig el kell hagyni a szobákat.Mi kaptunk ajándékba egész délutánra egy szobát a Garden Roomoknál,ami sokkal szerényebb volt a szobánk után,de a célnak tökéletes volt,hogy a hazaút előtt tudtunk még pihenni és le tudtunk tusolni,nem pedig a Hall-ban vártuk a transzfert,ami késő du. 5-után jött értünk.

Tiszta szívemből ajánlani tudom mindenkinek ezt a földi paradicsomot, tökéletesen meg voltam elégedve mindennel. Szuper volt, úgy ahogy volt(csak nagyon gyorsan eltel az idő -10 nap)máskor legalább 2 hétre mennék.

MEERU . 

A 642-es szobát kaptuk, nagyon jó helyen volt, a part itt csodaszép, és viszonylag közel volt a Meeru Village recepciója (kis villanyautóval hoztak ide a központi recepciótól), az étterme (Maalan Restaurant) a bárja (Uthuru bár), és a vizibungalók.

A Jacuzzi villa szobák nagyon tágasak, a berendezésük írtó klassz, kényelmes, baldachinos ággyal, és teljesen modern bútorokkal van felszerelve. A nyitott fürdõszobához egy nagyméretû, körbekerített, de felülrõl szintén nyitott kert is tartozott, legalább 20-25 m2, saját jacuzzival, 2 napozóággyal, és egy félig fedett külön fekvõrésszel, ahol akár a szabadban is lehet éjszakázni. (Szerintem saját kert, és a külön fekvõrész láttán még egy matrónának is pajzán gondolatai támadnak.)

Maga Meeru sziget is nagyon tetszett, dús növényzet, kellemes illatok, fehér homok, szép part, rengeteg "kedves" állat, gekkó, gyík, és sok-sok koel madár. A kiszolgálás is jó volt, és a kaja is, de a választék, és a minõség azért nem érte el a Royal-on és Filitheyo-n tapasztalt színvonalat. Meeru szerintem szinte ideális hely egy maldív nyaraláshoz, fõleg kezdõ maldívosoknak. A hátránya szerintem az, hogy egyes szigetekkel ellentétben nincs partról megközelíthetõ house reef-je, így sznorizni nem annyira élvezetes. Naponta kétszer dhonival kivisznek ugyan ka b. 1 km-re lévõ reef-hez, kipróbáltuk kétszer is, de ott sem volt olyan gazdag élõvilág, mint más szigetek körül.

A jacuzzi villákat csak teljes panzióval lehetett foglalni, de ennek ellenére mi két külön vacsorát is foglaltunk, egyet az Asias Wok étteremnél, a parton, a víztõl 2-3 méterre, egyet pedig "Under the Star", ahol az általunk kijelölt helyen terítettek meg. Mi a sziget északi csücskénél lévõ homokpad végére kértük az asztalt, közvetlenül a víz mellé, és így hihetetlenül romantikus környezetben ünnepeltünk egy számunkra fontos, kerek évfordulót. Az "Under the Star" vacsora pazar volt, bõséges, isteni volt a felszolgált homár. Az Asian Wok étteremet annak is ki kell próbálni, aki teljes panziót fizet be, annyira szuper ott a kaja. A kókusz leves például annyira fenséges volt az ott elköltött vacsorakor, hogy az utolsó napokban az egyik ebéd "elõtt" villanyautóval elvitettük magunkat oda, enni egy kókuszlevest, majd onnan sétáltunk vissza a Village éttermébe, ebédelni. (Meeru village szolgáltatásai közé tartozik az ingyenes "villanyautó" használat is, persze csakis sofõrrel. Elég pár perccel korábban szólni a recepción személyesen vagy telefonon, máris jön a kisautó, és elvisz bárhová a szigeten, ahová csak

SUN ISLAND  VÍZREÉPÜLT BUNGALÓ  

Tisztelt Fehérvári Úr!

Ahogy ígértem, megírom a nyaralásunkat, talán másoknak segít, mert ha az ember felkészül ezekre a dolgokra, akkor biztos vagyok benne hogy elképzelni sem lehet szebb nyaralást!

Szóval megérkeztük a szigetre, akkor kiderült, hogy a kért vízibungallókból, bármekkora intervallumot is adtunk meg, vagy hogy legalább a naplemente oldalon legyünk, hát abból nem lett semmi. De megnyugtatott a helyi férfi aki az érkezőkkel foglalkozott, hogy ez nem baj, mert ez is ugyanolyan szép lesz. Ebben egyébként igaza volt, sőt, még szerencsésen is alakult így, mert a vízibungallók végén levő étterem az nem a mi éttermünk volt ahogy mi gondoltuk, hanem egy thai étterem, a mi éttermünk pedig a parton volt, így végül jó is volt hogy nem voltunk messze a parttól, és tényleg szép volt a kilátás onnan is. A tanulság viszont az, hogy ezektől nem kell kérni semmit, mert úgysem úgy lesz, és ezt később is láttuk. Különben érdekes egy mentalitású ez a nép, elvárják az embertől, hogy minden szabályt tartson be, ők viszont ezt saját magukra nézve nem tartják kötelezőnek, minden nagyon ráér, és csak az a fontos, ami nekik fontos. De majd még erre visszatérek.

Szóval a szállás amit kaptunk igazán szép és igényes volt, nem lehet rá panasz. Ami az egyéb szolgáltatásokat illeti, abszolút minden igényt kielégített, jól is főztek, bár nem túl sok félét, de ez nem volt

Document info
Document views106
Page views106
Page last viewedWed Jan 18 03:56:41 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments