X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 13 / 35

103 views

0 shares

0 downloads

0 comments

13 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

Ami negatív: Az étel választék, annak aki nem szereti a spice indiai konyhát elég szűk, mert grillezni nem tudnak, minden kőkemény marad. Reggelinél abszoluth nincs hidegkonyha. Kevés az all inclusive fogyasztási hely, egy italért keresztül kellett menni a szigeten. Esti program gyakorlatilag nincs.

Ami pofátlan: az árak

Konklúzió: nagyon jól éreztük magunkat, lehet, hogy elmegyünk még Maldívra, de az biztos nem a Sun Island lesz.

Köszönöm a segítségüket, biztos találkozunk még, mert az ajánlatuk versenyképes volt. És a titkolt utazási célunkkal is foglalkoznak, Bora-Bora

SUN ISLAND

Tisztelt Fehérvári Úr!

Köszönöm érdeklődését,csodálatos hetet töltöttünk Sun Island-en. Minden zökkenőmentesen, jól szervezetten zajlott, megérte a hosszú utazást.

Én már sok helyen jártam a világban, Thaiföldtől Dominikáig, a Hawaiii szigeteken is kétszer voltam, de ennél csodálatosabb, ideálisabb helyet egy igazi "láblógatós" pihenéshez nem találtam. A víz meleg volt, a szállás nagyon tetszett a nyitott zuhanyozóval és a "privát" partszakasszal. :) Az ételek finomak voltak, nekem nagy kedvencem az indiai konyha, ezért nagyrészt ezeken éltem. :)

Sikerült bungalot kapnunk a kedvenc részünkön ( 155), közel voltunk az étteremhez, bárhoz. Nem is bánjuk, hogy nem "over water"-ben voltunk, hiszen itt jobban élveztük a csodáltos természet közelégét, a pálmafákat, a fehér homokot, az azur színű óceánt.

Utolsó nap a takarító fiú meglepett minket egy elképesztően szép, virágokkal díszített ágyazással, ami igen nagy munka volt számára, mi pedig meghatódtunk az odaadásán. Természetesen osztottuk az "extrát", ahogy a beszámolókban olvastuk. :)

Ha valami negatívumot kellene találnom, talán az lenne, hogy kicsit csalódtunk az AI ellátásban, hiszen egyiptomi nyaralásaink során egész mást szoktunk meg. Itt nem ugyanazt jelenti! Csak bizonyos helyeken szolgáltak ki, napközben nehezebb volt pl. egy koktélhoz jutni, nem járt bármilyen ital, de ez kicsit sem árnyékolta be a nyaralásunkat. A kiszolgálás megfelelő volt, semmi gondunk nem volt ezzel sem. Az árakat tekintve talán így jártunk jobban anyagilag.

Csodálatos a sziget szépsége, én már a repülőben elképedtem, amikor felülről láttuk a zátonyokat. Bámulatos a természet!!!!

Részben és egészében hibátlan nyaralásunk volt, az idő is kedvezett, csak rövid ideig tartó záporok voltak, amik nem akadályoztak meg minket abban, hogy szép barnára süljünk. :)

Legközelebbi célpontunk Jamaica lesz, ebben is fogjuk kérni az Ön segítségét. Még egyszer köszönjük ezt az Ön által jól szervezett utazást, minden úgy történt, ahogy nekünk leírta, megadta.

Minden jót kívánok Önnek ismeretlenül is!

Tisztelt Miklós, A sziget gyönyörű volt, nagyon meg voltunk vele elégedve. Olyan, amilyenre számítottunk. Picit nagy volt, de legalább volt mindenféle kikapcsolódási és szórakozási lehetőség. Amit pozitívumként könyveltünk el a legelején az volt, hogy a félpanziónkat upgradelték teljes ellátássá, ami némi minibár használatot is tartalmazott. Az oka ennek az volt, hogy a befizetés február 1. után törént, így beleesett valamilyen akcióba. Végül persze nem használtuk ki a teljes ellátást, mert annyit nem tudtunk enni, ezérz napi 2x ettünk, de így legalább ki tudtuk választani, hogy a reggeli-vacsora vagy csak az ebéd-vacsora kombinációt válasszuk. A bungalónk megfelelő volt, olyan amit egy 4 csillagos szállástól el lehet várni. Amivel kevésbé voltunk megelégedve az az ottani személyzet hozzáértése, probléma érzékenysége és problémakezelésének hatékonysága, illetve az angol nyelvtudása. Sajnos a csomagjaink csak négy nappal később érkeztek meg, így a nyaralásunk eleje nem volt teljesen felhőtlen. Többek között ennek az ügynek az intézésében is igen nehézkesek voltak. A minibárt ellentétben a kedvezményes akcióval nem töltötték fel minden nap, sőt általában csak minden 2. vagy 3. nap. Az akció értelmébben minden sport tevékenységet ingyen lehetett használni, mégis a minigolfot kiszámlázták nekünk, amit sajnos csak a repülőn vettem észre.

Document info
Document views103
Page views103
Page last viewedTue Jan 17 17:55:19 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments