X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 14 / 35

120 views

0 shares

0 downloads

0 comments

14 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

Ezek csak apróságok, mert összegészében nagyon jól éreztük magunkat és csak ajánlani tudjuk a szigetet másoknak is, azzal a megjegyzéssel, hogy a személyzet nem mindig van a helyzet magaslatán. Utólag is köszönöm a segítségét és a közreműködését abban, hogy egy pihentető és élvezetes nyaralásban lehetett részünk a Maldív szigeteken.

SUN ISLAND

Szóval összegezve:

- kezdő maldívozásnak kiváló Sun, és gyönyörű, és csodás, de azzal számolni kell, hogy az ember hipp-hopp beleszeret ebbe az egészbe, és még "igazibb" maldívra vágyik, utak nélküli, kevéssé civilizált szigetre. (mit nagyképűsködök, hogy az ember mire vágyi, hiszen csak a páromról, és saját magamról beszélhetek..:)  a népesség összetételét tekintve SUN-on egyértelműen az oroszok vannak túlsúlyban (70 %?), őket követik az olaszok (20%), és a maradék 10 %-on osztozik az összes többi. 

Tanácsok SUN-ra utazóknak:

- MENJETEK!!!!! mindegy hova, csak maldív legyen!!!!!

- min.30-as naptej (néha még ezt is kiröhögte az egyenlítői napocska)

- , szerintem a legtutibb super deluxok 100-170 közé  esők , a másik oldalon nem jár a szél, olyan, mint egy forró nedves szauna, a víz sem annyira tiszta, mint a sziget ezen részén.

- vigyetek sok-sok pénzt magatokkal! Bár mi nem fizettünk be AL-ra, csak fp-ra, de nem is érte volna meg nekünk, mivel annyit nem tudtunk elenni, elinni. És ahol nekünk jól esett az étel, az természetesen az a két étterem volt, ahova nem volt érvényes az AL. Baromi drága minden, pl.:

olasz espresso: 6 USD

sonkás, gombás  pizza: 25 USD

sör: 7 USD

bicikli bérlés: 3,5 USD

ivóvíz: 3,5 USD

És mindenért pénzt kérnek,nincs ingyen semmi. Borravalót mindenki elvár, néha tényleg két lábon járó pénztárcának éreztük magunkat.

csak hidroplán! Speedboat kizárólag kalandoroknak. A hidroplán nagyon nagy élmény, még a repcsitől olyannyira félősőknek is, mint én. :) Aki a Sun-ra igyekszik, annak mindenképpen javaslom, hogy kérjen szobát a 100-170-es szobák közé! Amásik oldal nagyon meleg, abszolút szélcsend van, míg a 200 körüli szobák, messze vannak a parttól, és nincs árnyék, ahová be lehetne húzódni a nap elől.

Tisztelt Fehérvári Úr! A "fiatal" munkatársam és párja tegnap este hazaérkezett a Sun Island-en tett nyaralásról. Teljes mértékben meg voltak elégedve mindennel, minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm korrekt munkáját, amennyiben profilba vágó utazást tervezek keresni fogom Önt. Köszönöm,

Tisztelt Fehérvári úr!

Document info
Document views120
Page views120
Page last viewedSat Jan 21 14:39:15 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments