X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 15 / 35

132 views

0 shares

0 downloads

0 comments

15 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

Egy felejthetetlen nyaralást töltöttünk a Maldív szigeteken. A Sun sziget remek választás volt, minden igényt kielégített. A fakultatív programok sokszínű választékot nyújtottak. Mindennel meg voltunk elégedve. A bungalow igényünknek megfelelt, és nagyon tiszta volt. Az étkezés magas színvonalú volt, beleértve az ételek minőségét, mennyiségét és választékát. A személyzet mindig udvariasan és diszkréten végezte a dolgát. Minden nagyon szervezett volt a megérkezéstől, a hazaindulásig. A hidroplánnal való utazás egy külön élmény.

A Maldív időjáráshoz nagyon könnyű volt hozzászokni, nappal 29C éjszaka 27C víz 28C, és a látvány egyszerűen minden képzeletet felülmúlt.

Utazásunkhoz a Qatar airways-t választottuk, ahol igen magas kiszolgálásban részesítettek a repülő út teljes ideje alatt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Sajnos az országba nem tudtunk bejutni, mivel a vízumhoz igen bonyolult hozzájutni, így a tervezett városnézés elmaradt.

Esetleg egy apró észrevétel, a szigetre való megérkezésünkkor a Meiers-es telepített idegenvezető üdvözölt bennünket, majd mondta, ha bármi kérdésünk van forduljunk a recepcióhoz és azzal ő el is ment.

Köszönjük az utazás szervezését!

Reméljük a következő utunk szervezésével mihamarabb megbízhatjuk.

Kedves Fehérvári úr,

köszönjük érdeklődését. Minden rendben volt, a helyben lévő Meierses lány ugyan sokat nem tudott segíteni, de annyit elintézett, hogy kaptunk olyan bungalót, ami közel volt a bázishoz. Mondjuk többször nem is kerestük. Már most tervezzük a jövő évet, tudna nekünk esetleg némi ár és egyéb infóval segíteni Kuredu szigetéről? Látom hogy nagyon sokféle szállás van ott és nyilván az árak is különböznek.

Egyszóval, ha megyünk jövőre is, akkor jövőre is az Admiral-t választjuk.

Üdvözlettel,

FILITHEYO + ATHURUGA :

Kedves Miklós,

Köszönjük kérdését, a nyaralás fantasztikus volt, nagyon jól éreztük magunkat, ha tehetnénk már mennénk is vissza:-)

Azért nem indult minden simán, mikor megérkeztünk Hulhulére kiderült, hogy valahogy lefelejtették a nevünket a hidroplán transzfer listáról (ami azért érdekes mert két másik listán rajta voltunk), úgyhogy 3,5 órát kellett várnunk a reptéren mire felfértünk egy hidroplánra...

Az időjárás szinte végig kifogástalan volt, Athurugán az első 3 este esett az eső kb 1 órát, de semmi több.

Filitheyo-n Deluxe szobában voltunk, nekünk nagyon tetszett maga a szoba, csak annyi, hogy itt tényleg fel kell készülni a moszkitókra, mert rengetegen vannak, azonban a szobában volt füstölő és szúnyogriasztó spray is. A félpanziós ellátás nekünk teljesen megfelelt,az ételek finomak és változatosak voltak, a személyzet pedig szokás szerint nagyon kedves.

Ebédelni a Sunset bárba jártunk.

Én kipróbáltam a SPA-t is, egy jó kis 3 órás kezelésen vettem részt ami tényleg isteni volt:-)

A búvárközpontról csak a legjobbakat tudjuk elmondani, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A központ honlapján előre is lehet foglalni, ha valaki már gyakorlott búvár és Filitheyo-ra megy annak javaslom ezt a lehetőséget, mivel így kedvezményes áron tud foglalni. Mivel mi kezdő búvárok vagyunk nem mertünk előre

Document info
Document views132
Page views132
Page last viewedTue Jan 24 11:30:46 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments