X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 17 / 35

105 views

0 shares

0 downloads

0 comments

17 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

FILITHEYO ISLAND

Tisztelt Fehérvári úr!

Köszönjük érdeklődését, az utazás nagyon jól sikerült.

Filitheyo nagyon jó választás volt. A sziget gyönyörű, a személyzet nagyon udvarias. A zátony is tökéletes, rengeteg állatot láttunk (halakat, rákot, teknősöket, cápát, delfineket).Hazafelé kicsit izgultunk, mert egy vihar miatt késett néhány órát a hidroplán, de végül csak maradt egy kis idő egy rövid MALE kirándulásra. Ezt a sziget ingyen megszervezi,maga a kirándulás is díjtalan (ha tetszik akkor borravalóval díjazandó).A szállás is tökéletes volt és nekünk a teljes panzió is több mint elég volt. Mivel alkoholt nem ittunk így a teljes panzió felesleges lett volna.Úgyhogy azt kell mondjam, minden választásunk tökéletes volt, beleértve az utazási irodát is.

Köszönjük segítségét és remélem, hogy későbbi utazásainknál is segítségünkre tud majd lenni.

Kedves Miklós!

Köszönöm az érdeklődését, minden rendben volt, jól éreztük magunkat.

Az egyetlen kifogás az időjárással volt, szinte minden nap volt egy rövid zápor, illetve gyakran befelhősödött, ami a helyiek szerint is szokatlan augusztusban.

A szállás (Filitheyo) elfogadható volt, bár a bungalókon látszik, hogy az 1999-es nyitás óta nem költöttek rájuk, de ezt kárpótolta a természeti környezet.

Az ellátás és a szolgáltatások kifogástalanok voltak.

Ezúton is köszönöm a szervezést, jövőbeni utazási elképzeléseinkkel fogom keresni, illetve megköszönöm javaslatait.

Kedves Miklós! FILITHEYO ISLAND   CSODÁLATOS volt! Első éjszaka vizi bungallóban voltunk, utána a legjobb partszakaszon kaptunk helyet. Nagyon jó volt az ellátás, kedvesek voltak, sőt még azt is megtudtuk, hogy a labdarugó szövetségi kapitány magyar volt, aki sok sikert ért el a Maldív csapattal, ezért talán még több kedvességet is kaptunk. Mindenkinek ajánljuk a helyet. Semmilyen rossz tapasztalatot, még kicsit se, tudunk említeni. (leszámítva azt, hogy 2-3 órát vártunk érkezéskor a hidroplán indulására, de azt hiszem ez érthető, nem repülhetnek 4-5 emberrel). Egyszer, hacsak az óceán el nem mossa őket addig, szeretnénk visszamenni.

Tisztelt Fehérvári Úr! Elnézését kérem, hogy ilyen sokára válaszolok, de nem voltam számítógép közelben mostanában. A Maldív utazás nagyon jól sikerült, mind a repülőút, mind pedig a szálláshely tekintetében nem volt semmi problémánk. Filiheyo szigetet bátran lehet ajánlani az oda utazni szándékozóknak, nagyon korrektek és kedvesek voltak, mindenben megfelelt a kívánalmaknak. Köszönöm az érdeklődését, természetesen Önhöz fordulunk, ha a jövőben utazással

Document info
Document views105
Page views105
Page last viewedTue Jan 17 23:59:40 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments