X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 20 / 35

112 views

0 shares

0 downloads

0 comments

20 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

2.       Thulhagiri

3.       Ellaidhoo

Thulhagiritől összességében nem voltunk nagyon elragadtatva, de Baros és Filitheyo után talán önnek is érthető, hogy mi az oka. A sziget finoman szólva is túlzsúfolt, a parti bungallók szinte egymást érik. A szigeten lévő létesítmények finoman szólva is kicsit "lelakottak", mind a közös helységek, mind a bungallók már felújításra szorulnak.

A bungallók napi takarítása is hagyott némi kivetni valót maga után.

A svédasztal kínálata sem volt Filitheyohoz fogható, a gyümölcsök választéka kimerült a dinnye, papaya, ananász hármasban, bár hozzáteszem azért bőven jóllaktunk minden étkezéskor.

Ami viszont a leginkább elmaradt az elvárásainktól , az a snorkellezési lehetőség a sziget körül.

Egyrészt viszonylag sokat kellett beúszni, hogy korallt, halakat lássunk, másrészt amit így láttunk az is elmaradt az eddig látott vizi élővilágtól. Elmentünk Dhonival is snorkellezni kb. 15-20 percre vittek el a szigettől, de ott is ugyan az a viszonylag szegényebb vizi élővilág fogadott minket.

Hozzáteszem persze, hogy ez lehet, hogy ez csak számunkra volt kevésbé színes, dús vegetáció a délibb szigethez, Filitheyohoz képest.

Mindezek ellenére összességében nagyon jól éreztük magunkat, mindent köszönünk, különösen a türelmét és a korrekt, részletes információkat.  

HOLIDAY ISLAND

Kedves Miklós! 

Segítségét köszönöm. Nagyszerű volt a maldív út./ HOLIDAY ISLAND /  Minden tökéletesen működött és a sziget is rendben volt.

Remélem lesz még alkalmunk „együtt” utazni.

Kedves Miklós!

Köszönjük az érdeklődését, szuper volt az egész utazás. Minden stimmelt, nem volt semmi gond sem az úttal, sem az átszállással, sem a szállással, sem a transzferrel. Maldív szigetek számunkra maga a paradicsom volt, szebb, mint a képeken. Sajnos meglepő módon két nap borultabb volt az időjárás, de akkor sem unatkoztunk, Sun szigetre több alkalommal is átmentünk.

Köszönjük a korrekt, gyors és mindenre kiterjedő ügyintézésüket, maximálisan elégedettek voltunk Önökkel és már több ismerősnek ajánlottuk az utazási irodát!

Ha gyermekünk születése után egyszer még visszamegyünk ide /tervezzük/, mindenképpen az első utunk az Admiral Travelhez visz :)

Tisztelt Fehérvári Miklós Úr!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését a MALDÍV-i utazásunkkal kapcsolatban.

Előszőr is szeretnénk megköszönni készséges hozzáállását és segítőkészségét, biztosan nem fogjuk elfelejteni és még fogunk találkozni.

Document info
Document views112
Page views112
Page last viewedWed Jan 18 23:24:30 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments