X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 21 / 35

129 views

0 shares

0 downloads

0 comments

21 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

Az utazásunk remekül sikerült, zökkenőmentes volt, hogy a szigetek csodálatos voltáról már ne is beszéljünk. A személyzet is nagyon segítőkész és barátságos volt. Szóval nagyon jól éreztük magunkat, ami nekem személy szerint is sokat jelentett, ugyanis ez az utazás egy kerek évfordulós születésnapi ajándék volt a férjemtől, (hogy hányadik azt inkább nem írom le) valamint a 40-ik házassági évfordulónk megünneplése is erre az időpontra esett, tehát fontos volt, hogy minden rendben legyen ami nagyrészt az Ön segítőkészségének köszönhetően rendben is volt.

Mégegyszer KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK!

További jó erőt, egészséget és a munkájában sikereket kívánunk,

Tisztelt Fehérvári úr!

Köszönjük érdeklődő kérdését, a Maldív szigeteken eltöltött 10 nap a egyike a legkellemesebb utazásainknak. A hely csodálatos, a reptérre való megérkezéstől az elutazásig számítva, minden tőkéletesen megszervezett módon működik, a szigeten mindenki azon dolgozik, hogy a vendég a lehető legjobban érezze magát.

Szóval nagyon szép volt, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Köszönjük a közreműködését.

ROYAL ISLAND

Boldog új évet kivánok önöknek. Köszönöm a nyaralás iránti érdeklődését. Elsősorban azt jegyezném meg hogy az önök szervezése odafigyelése és figyelme mindenre kiterjedő és profi munka volt. Nem bántuk meg hogy önhöz fordultunk. Az utazás sajnos elég hosszú volt de ezt előre tudtuk. A csatlakozások percre pontosa voltak,a bőröndjeink sem vesztek el. Odafelé sajnos maléban a belső járatot lekéstük saját hibánk miatt,mert a domestic váró helyett a nemzetközi váróban mentünk, és mire rájöttünk elment a járatunk. De semmi gond nem volt,mert a kihelyezett emberek segítettek,és gond nélkül elvitt a következő járat. A szigetről csak rébuszokban tudok nyilatkozni. Megérkezésünk percétől fogva egy ember felügyelte az ottlétünket,aki intézte a bungalót és minden egyebet a nyaralás végéig.Mi a 138 -as bungit kaptuk ami a magyar fórumozók szerint kellemetlen. Mi is jeleztük külön hogy a déli oldalon szeretnénk helyet kapni és ez úgy is lett ,pedig a sziget telt házas volt. Nászutas jelzésünkre csodaszépen volt diszitve az ágy,és a kijelölt kedvezményeket is megkaptuk. Minden magyar fórumozó véleménye ellenére azt mondom a 138-as bungi volt szinte a legjobb részen. Egész nap sütött a nap,nagyon szép volt a partszakasz,sé nem volt zsúfolt. Tökéletes volt. Sok helyen nincs egész nap napsütés és nincs partjuk. Tökéletesen tiszta volt a bungi és naponta 2x takaritottak igény szerint. Az étteremben is végig egy asztalhoz ültetnek és egy pincér gondoskodik végig mindenről. Mi kis borravaló fejében a helyi kis tó mellé tudtunk ülni. Van olyan magyar aki nem ad semmilyen plusz juttatást,szerintem ez már ilyen költségek mellett abszolut belefér. Én 40 dollárt adtam az elhelyezésnél,és 40 dollárt a pincérnek. Minden fillért megérdemelnek. A karácsony ás szilveszteri gálavacsora az magyar ésszel szinte hihetetlen. Rengeteg fogás és gyönyörű diszitések .Mi mindennel meg voltunk elégedve,tisztaság ételek odafigyelés stb. Minden alkalmazott,kedves,és mosolyog. Mi béreltünk szigetet,aki egy kicsit romantikázni akar,maximálisan megéri. A beharangozott profi masszázs az véleményem szerint eltúlzottam drága és nem jó. DE ez egyéni vélemény. A pletykák ellenére a sziget nem olcsó. de nem megfizethetetlen. A teljes panzió nem feltétlen éri meg,de kényelmes. Érdemes kipróbálni a búvárkodást is a szervezés profi. Mi az elejétől a végéig nagyon jól éreztünk magunkat,és semmibe nem

Document info
Document views129
Page views129
Page last viewedTue Jan 24 01:55:22 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments