X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 22 / 35

115 views

0 shares

0 downloads

0 comments

22 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

tudtunk,de nem is akartunk belekötni. Sajnos sok volt az orosz,de erről a sziget nem tehet. Visszaút is zökkenőmentes volt,csak az istambul,és Budapest járatra rontották el a jegyem és kárpótlásul a bussines classra kaptam helyet ,tehát ez is megoldódott:)Végezetül azt mondom tökéletes nászút volt,hibátlan szervezéssel. Mégegyszer nagyon köszönöm. Új utazás esetén keresni fogom-Ha valakinek kérdése lenne a fenti e mail cimen elér. Köszönettel

Kedves Fehervari ur,

nagyon koszonjuk a szervezest, csodalotosan sikerult a naszutunk.

Nagyon elegedettek voltunk a szigettel, a szallassal es a szolgaltatasokkal. Az elso harom nap kicsit felhos es szeles volt (30 fok feletti homerseklettel) , de ennek ellenere zavartalanul tudtunk pihenni, az a nehany zivatar csak feldobta a nyaralast. Bungalowt a szigetnek azon a reszen kaptunk ahol kertunk - es jo valasztas volt, tenyleg ez volt a sziget legszebb resze. A sziget észak-nyugati részén kaptunk szállást a 186-os bungalowban, ez a sziget egyik legszebb partszakasza, minden este a napozóágyunkról gyönyörködtünk a naplementében.

Az etelek nagyon valtozatosak es finomak voltak, es szinte minden este volt hal, rak es egyeb tengeri finomsagok. Ahogyan igertek, naszutasokkent ajandekba kaptunk gyumolcskosarat, egy uveg pezsgot es egy tengerparti romantikus vacsorat.:)

Sajnos capat es mantat nem lattunk, de teknosokkel sikerult uszkalnunk.

A bungalow tiszta és nagyon elegáns, az étterem és az eláttás nagyon szinvonalas volt, örültünk hogy egy ilyen 5 csillagos szigetet választottunk. A félpanziós ellátás bőven elég volt számunkra, esténként vettünk 1-1 koktélt vagy 1 pohár bort, de semmiképp sem érte volna meg all inclusive ellátást választanunk.

Két negativ dolgot tudok csak emliteni. Az egyik hogy oda úton a transzfer nagyon hosszú és körülményes volt. Több mint egy órát várattak a reptéren miután megkaptuk a bőröndjeinket, majd a belföldi repülőre is órákat vártunk. Hiába szálltunk le reggel 8kor Maléban, 1 után értünk a royal islandre. A másik hogy az utolsó két napra orosz nemzetiségű családot érkezett a szomszéd bungalowba, akik egész nap és éjszaka zajongtak és randaliroztak, zavarva ezzel a romantikus pihenésünket.

Távozáskor jeleztük a szállodának hogy az orosz családokat (akik szép számban voltak) és a nászutas párokat ne szomszédos bungalowban helyezzék el.

Összességében csodálatos élményben volt részünk, gyönyörű a sziget, bárkinek szívből tudjuk ajánlani.

Mégegyszer köszönjük a segitséget és a sok információt.

Tisztelt Fehérvári Miklós!

Az utazással minden rendben volt, a több átszállással sem volt probléma.Megérkezéskor minden zökkenőmentesen ment, igaz kicsit várni kellett Maleban a transzferrel.A sziget nagyon szép, szerintem nagyon jó helyen kaptunk szállást, előttünk nagyon jó volt a privát part,körbejárva a szigetet azért nem minden részén volt egyformán jó a parti bungalo elhelyezkedése.Az idő végig jó volt, 1x sem esett az eső,

Document info
Document views115
Page views115
Page last viewedThu Jan 19 17:39:40 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments