X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 24 / 35

133 views

0 shares

0 downloads

0 comments

24 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

Mind a hatan mindig degeszre ettük magunkat, pedig különböző az ízlésünk. (de többi szigeten is mindig tudtam mit enni.)

Reggel és este is feltöltötték a bungi kávé és tea készletét, reggel adtak egy üveg vízet, és a termoszt is feltöltötték.

Pénzváltással,  ottani fizetéssel volt-e valami gond ?

Egyik szigeten sem használtak pénzt, így nincs pénzváltás. Mindent szobszámra írnak, és a végén egyösszegben kell fizetni.

Dollárban vannak az árak, de dollárt, eurót, svájci frankot és hitelkártyát is elfogadtak.

Maléban és a reptéren vannak pénzváltók, de az összes boltban (ruha, élelmiszer, telefon, ajándék, stb.) tudtunk dollárral fizetni.

Mobiltelefonok működtek ?

Mind a pannonos, mind a t-mobilos telefon működött eddig az összes szigeten, sőt egyszer béreltünk egy lakatlan szigetet 24 órára, és ott is.

Kedves Miklós!

Minden rendben volt, nagyon jól éreztük magunkat. Talán annyit szeretnék megjegyezni, de kifejezetten segítő szándékkal, hogy emlékezetem szerint az utazási tájékoztatóban nem szerepelt, hogy a hidroplán reptéren külön légkondicionált váróhelyiség van a Royal Island-re utazók részére. Tekintettel arra, hogy két órát kellett várnunk nagyon figyelmes és kedves gesztusnak értékeltük, hogy egyszer csak megjelent egy kedves hölgy és invitált bennünket az említett helyre. Mondanom sem kell, hogy a hosszú repülőút után milyen jól esett az illatos hűsítő kendő és a jéghideg narancslé. Ha figyelmetlenül olvastam el a tájékoztatót akkor az iménti megjegyzést kérem tekintse tárgytalannak. Nagyon örülök a választásnak, mert a szigeten levő PADI búvárközpontban sikerült 12-m-es búvárvizsgát tennünk. Csodálatos élmény volt a „záróvizsgaként” végrehajtott hajóról történő nyílt vízi merülés. Az Önök munkája kifogástalan volt, ezúton is ismételten köszönöm a figyelmességét így utólag is. Szívesen vesszük a jövőben is igénybe a szolgáltatásaikat maradjunk kapcsolatban. Ha esetleg adódik valami kedvezményes ajánlatuk azt is szívesen venném.

Még egyszer mindent köszönök jó üzletmenetet és jó egészséget kívánok!

VELIGANDU ISLAND

Kedves Miklós,

 Nagyon figyelmes dolog az Ön részéről az érdeklődés, mivel azt kell mondjam, hogy nem megszokott dolog ez a hazai (sőt gyakran külföldi) utazásszervőktől sem! Természetesen nagyon szívesen megosztjuk a tapasztalatainkat.

Mindenek előtt az utazás szervezését tekintve minden maximálisan rendben volt. Semmilyen problémával nem szembesültünk sem a repüléssel, sem pedig a szállodában.

 Az utazással kapcsolatban azt tudom mondani, hogy a Qatar megbízhatóan, pontosan repült minden viszonylatban, de nem is volt semmi extra. Igazából nekünk még mindig az austrian airlines nyújtotta a legtöbbet (Austrian, Emirates, Qatar összehasonlításban), bár lehet, hogy ebben benne volt az is, hogy 4 éve amikor először repültünk a Maldív szigetekre, akkor Austrian járattal mentünk. Az utazáshoz tartozik még a hidroplán transzfer is, ami esetében szintén minden rendben volt. Odafelé kicsit várnunk kellett a MAT terminálon, de nem volt vészes a dolog.

 A szállodával már előzetesen felvettem a kapcsolatot, mivel a tripadvisor fúrumon olvasott információk alapján szerettem volna, hogy a 10db Jacuzzi Beach Villa közül egy jobb fekvésűt kérhessek. (Utólag a hylszínen kiderült, hogy mind a 11 villa remek fekvésű, a 119 és 120 számú árnyékosabb fekvésű, de ez minden). Nos a kérésemet el is fogadta a szálloda, de érkezésünkkor még nem volt szabad a kért villák egyike sem, így az első éjszakára kaptunk egy Jacuzzi Water villát minden pluszköltség nélkül. Másnap reggel aztán átköltözhettünk a megfelelő Jacuzzi Beach villába. Már ez rendkívül kellemes meglepetés volt.

 A szállodai elhelyezés egyszerűen pazarnak mondanám. Maldív szigeteki tapasztalatunk csupán Sun Islandról van, de annak ellenére, hogy mindkét sziget azt hiszem 4* besorolású, össze sem lehet

Document info
Document views133
Page views133
Page last viewedTue Jan 24 11:40:37 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments