X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 25 / 35

119 views

0 shares

0 downloads

0 comments

25 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

hasonlítani. Ehhez biztosan hozzájárul az is, hogy Veligandu  2007 végén teljes felújításon ment át. Rendkívül tágas, nagyszerű elosztású bungallow, kitűnű szolgáltatással (napi kétszeri takarítás).

Ugyancsak osztályon felülinek találtuk az ellátás minőségét, mennyiségét és a kiszolgálást egyaránt. Az étteremben, a bárban egyaránt rendkívül segítőkészek, barátságosak voltak a pincérek és ami meglepő volt, rendkívül gyorsak volt a kiszolgálás. Az étterem változatossága szerintünk jó, a sziget méretéhez és a vendégek számához mérten mindenképpen.

 A sziget tényleg nem nevezhető nagynak, 15-20 perc alatt körbesétálható. A mi villánk a szélcsendes oldalon volt, ami szerencsésnek mondható, mert néhány napn elég erős szél fújt. A part végig nagyon szép, finom homokos. A reef szélessége változó, Sun Islandhoz képest jóval keskenyebb, ez esetleg nem biztos úszóknak jelenthet gondot sznorkellingezéskor. Nekem úgy tűnt, hogy a víz átlátszósága kisebb volt, mint Sun Islandon, de ez egyrészről adódhat az időjárásból, illetve abból, hogy a keskenyebb reef miatt a hullámok miatt jobban felkavarodhat a víz. Ezzel együtt gyönyörű volt a víz.

 Szóval minden egybevetve, amennyiben Sun 4* akkor Veligandu minimum 4* superior besorolást érdemelne. Nagyszerűen sikerült nyaralás volt, újabb felejthetetlen emlékekkel. Ezért mindenképpen nagy köszönet jár Önnek és minden Admiral travel kollégának!!

 Ha esetleg bármilyen kérdés merülne fel, nyugodtan keressen, szívesen válaszolunk.

 Üdvözlettel,

 Ui.: ha mindenképpen hibát kellene találnom, akkor talán a visszautazás szervezését rónám fel a szállodának. Hazafelé a késői repülőjárat miatt szerettünk volna minél tovább maradni a szigeten. Mivel a szobánkba érkeztek újabb vendégek, így azt el kellett hagynunk 12:00 órakor. Ez természetes is, sőt még ingyen ebédet is kaptunk, persze törölközőt is kaptunk (amennyit csak akartunk) és persze mindent haszálhattunk (medence, stb.). Ez mind dicséretes, viszont zuhanyzóval kicsit hadilábon álltak: volt egy közös „public“ zuhanyzó, de a WC-vel közös helységben, szóval nem ideális környezetben és átöltözésre is csak nehezen volt mód. Azt hiszem ez volt az egyetlen, ami kicsit kilógott a sziget színvonalából. Mauritiuson láttunk erre jó példát, ahol nagyszerű kis, szinte apartman (ágy nélkül persze) volt fenntartva az elutazóknak, ahol kénylemesen megfürödhettek és átöltözhettek indulás előtt. Így mégsem maradt semmi „rossz szájíz“ az elutazókban és mint tudjuk, hogy utolsó benyomás marad meg legtovább.

MEDHUFUSHI ISLAND .

Nagyon tetszett a sziget,nyugalom és csend volt jellemző mindenhol .Tisztaság ,az élővilág meg csodálatos .Szerintem mindenhol szép volt a sziget, egyik fele kicsit szelesebb volt .

Csodálatos volt ,minden nagyon rendben volt.

MEDHUFFUSHI .  Hotel: rendben volt, ezt a bungalót/ STRAND VILLA / ajánljuk a lejebb kategóriát nem. Napi kétszer takarítás, előttünk a parton is. Keleti oldalon voltunk de ez jó volt, mert itt voltak inkább szép halak és "driftelni" lehetett (áramlattal snorizni). Láttunk halakat, bébi cápát többször, és teknőst is többször. Az idő nagyon jó volt, de január elején azt mondják nem igazán jó az időjárás.Az étel rendben volt, bőven elég a félpanzió.

A hotel szervezett kirándulásaival nem voltunk elégedettek nagyon. Befizettük a mélytengeri horgászatot amely minden volt csak az nem. Elmentünk sunset fishingre is, nagyjából ugyanez elmondtható róla. Szerintünk fogalmuk sincs erről.

A sunseten fogtam egy halat amelyet másnap megcsináltak nekünk igyen viszont amikor szerettünk volna rizst kérni nem adtak még ugysem, hogy pluszként kifizetjük.A fizetéskor ezt szóvátettük, de mondjuk úgy hogy ügyfélkezelésből több mínusz pontot is adtunk volna nekik.

Document info
Document views119
Page views119
Page last viewedSat Jan 21 13:16:02 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments