X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 26 / 35

125 views

0 shares

0 downloads

0 comments

26 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

Búvárkodtunk is kétszer. A csapat nagyon felkészült és nagyon megbízható, igazi német precizitással. Viszont nagyon drága kétszer annyiba kerül mint pl.: Balin egy búvárkodás. De őket ajánljuk.

Alapvetően nagyon jól éreztük magunkat, nem bántuk meg, hogy ezt a szállást választottuk viszont a szolgáltatásokat senkinek nem ajánljuk kivéve a búvárkodást.

Hilton IruFushi

Tisztelt Fehérvári úr!

Köszönjük érdeklődését, a nyaralásunk (telelésünk) kiválóan sikerült. A hely remek volt, csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Az Ön előkészítő munkájával is meg voltunk elégedve, minden zökkenőmentesen működött, ezért bizton számíthat ránk a jövőben is.

Üdvözlettel:

CHAYA  DHONVELLI

Tisztelt Uram!Az utazás nagyon jól sikerült, minden remek volt, nagyon jól éreztük magunkat.

Rendben hazaérkeztünk, az Aeroflot- ot csak dícsérni tudjuk, kényelmes volt, az ellátás remek volt.

Dhonveli nagyon jó választás volt, soha nem tapasztaltunk ilyen kedves, barátságos kiszolgálást.

A Fhoto flight kirándulás nagyon jól sikerült, szép időnk volt. Mindenki ablak mellé tudott ülni, bár Dhonvelit nem mindenkinek sikerült lefotózni.Male-ba elmentünk, szakadt az eső és nagyon furcsa volt, hogy vigyáztak ránk, egyedül nem léphettünk ki az utcára. A szuvenírboltban erőszakosak voltak, hogy mindenképp vegyünk valamit. A főváros csalódás volt.

Kedves Fehérvári Miklós!

Köszönöm levelét. Szerencsésen hazaérkeztünk. A repülőjegy foglalásakor figyelmetlen voltam a visszaútnál és az odafele út viszonylag rövid volt , de hazafelé több mint 28 órát utaztunk a reptéri várakozásokkal együtt és ez igen megviselt minket.

A szállásunk, a sziget, a kiszolgálás, az ellátás nagyon jó volt. A 223-as bungalowban laktunk és tényleg csodás kilátás nyílt az öbölre . A kiszolgáló személyzet is nagyon kedves és segítőkész volt, mind takarításnál, mind a bárokban és az éttermekben. A snorkellingozáshoz az öböl nagyon ideális volt és több szerencsés még delfineket is látott Mi sajnos lemaradtunk róluk. Tényleg csak ajánlani tudom a helyet!

Ami beárnyékolta az ott tartózkodásunkat, hogy a párom az ötödik napon belázasodott és 4 napig így is maradt, de a sziget orvosa nagyon lelkiismeretesen és körültekintően látta el,  így erről is csak pozitívan tudok nyilatkozni.

Ezúton is köszönjük a szervezést és további sok utast kívánunk!

Üdvözlettel

Tisztelt Fehérvári úr!

Köszönöm az érdeklődését! A szigetünk csodálatos volt, teljesen feltöltött bennünket energiával és minden az elindulástól a megérkezésig zökkenő nélkül bonyolódott le. Sehol nem volt zsúfoltság, a sziget relatíve kis mérete ellenére sem. igazából nem is kellett volna nagyobb sziget, itt is minden megtalálható volt, amire szükségünk volt Pontosan azt kaptuk szolgáltatásban, ellátásban, egyszóval mindenben, amit az alapján vártunk,amiket Ön mondott nekünk! Ez azért nagy szó,mert a mai világban amíg egy kuncsaftot meg akar szerezni valaki,addig fűt-fát ígér,azután pedig lesz ami lesz, úgy sem tud mit csinálni az ember már utólag. Na ez Önöknél egyáltalán nem így van. Köszönet érte ezúton is! Az biztos, hogy ha hasonló egzotikus utazást fogunk tervezni, Önök lesznek az elsők,akiket fel fogunk keresni!

További jó egészséget és lelkesedést kívánok a hasonló színvonalú utak szervezéséhez!

Document info
Document views125
Page views125
Page last viewedSun Jan 22 23:35:10 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments