X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 27 / 35

116 views

0 shares

0 downloads

0 comments

27 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

VIVANTA BY TAJ CORAL REEF  .

Delux vizre épült villa : az út nagyon jó volt, ami nem volt túl jó, hogy nem voltak túl kedvesek a személyzet jó pár tagja valamint hogy menüs étlap volt és nem lehetett el térni az étlaptól. ezt kicsit bántuk mert a 3. nap végére szinte mindent ettünk már és kissé unalmas volt utána már minden nap ugyan azokat az ételeket enni. a reggeli is elég kötött volt azt is étlapról kellett választani és ha esetleg dupla adagot kértünk gyümölcsből akkor már mérgesek voltak és kb egy szelet kivivel adtak többet. a szállás az fantasztikus volt, sajnos az eső nagyon sokat esett, de szerencsére mindent láttunk amit szerettünk volna :)

TŐRZSUTASAINK VÉLEMÉNYE :

REETHI BEACH RESORT    

Tisztelt Fehérvári Úr!

Köszönöm az érdeklődését, minden rendben volt.

A Reethi Beach is jó választás volt, "igazi" maldív érzést nyújt, és minden megvan itt a pihenéshez, kikapcsolódáshoz, és egy nyugodt nyaraláshoz.

Érdekesség, hogy itt külön "Reethi time" van, +1 órával előbbre kellett álllítani az órát Male-hoz képest, tehát napfelkelte itt nem 6-kor, hanem 7-kor volt, naplemente pedig este 1/4 7 helyett "csak" 1/4 8-kor. Ez jó ötlet, szerintem jobban megfelel a túristáknak is. (Volt már ilyen tapasztalatunk más maldív szigeten is, pl. a Palm Beach-en.)

Szép a növényzete és a partja is, és van saját house reef is, bár a reef nem olyan szép, mint Vilamendhoo-n vagy Filitheyo-n.

A "sima" Reethi Villa is teljesen jó volt, meg voltunk vele elégedve. Jó volt a büfé vacsora is, de az a 'la carte vacsora még jobban tetszett, romantikusabb és hangulatosabb volt, 3 különböző "étlapos" étterem közül lehetett választani, és mindenhol nagyon finom volt a kaja.

Ami egyedi a szigeten: minden este 6-kor rájaetetés van, legalább 15-20 nagyméretű (volt 1,5 méteres "átmérőjű" is) rája, rengeteg hal, és egy nagyobb (1,5-2 m) cápa is megjelent az etetésen.

Kétszer voltunk sznorkeling kirándulásn, az is nagyon jó volt, illetve én voltam egy "technical tour"-on is, amikor a staff area-t mutatták be, és a sziget háttér infrastruktúráját. Nagyon érdekes volt.

A szigetnek már 6 éve egy német menedzsere van, és legalább 8-10 német alkalmazott is dolgozik a szigeten, 25-30 év körüli hölgyek (recepción a guest relation területen és a reservation osztályon).

A vendégek többsége, kb. 2/3-a is német volt, és elég sok angol is, orosz viszont alig.

A reptéren még mindig tart a felújítás, de részben már elkészült, és látszik, hogy a korábbinál egy sokkal modernebb, kényelmesebb és tágasabb reptér lesz.

Régebben biztos volt csomagmegörző, még mi is használtuk egyszer, mikor éjjel ment a járatunk, és az estét Malé-n töltöttük. Azt viszont nem tudom, hogy most a felújítás alatt is van-e csomagmegörző, gondolom, majd a végleges, új reptéren biztos lesz.

A Qatar is teljesen jó volt (szokás szerint), és visszafelé a transzfer szállás is jó volt, 10-kor landolt Dohá-ban a gép, és már kb. 11-kor a hotelben voltunk, ahonnan 5-kor indultunk vissza a reptérre, ahol 7.41-kor indult a Bp-i gép.

Vilamendhoo Island Resort and Spa beszámoló

Utazás:

Document info
Document views116
Page views116
Page last viewedThu Jan 19 22:18:29 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments