X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 3 / 35

127 views

0 shares

0 downloads

0 comments

3 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

ROYAL ISLAND:

Tisztelt Fehérvàri Úr!

Minden nagyon jó volt, nagyon jól éreztük magunkat, a hely, az ellàtàs, az emberek, a személyzet, a tisztasàg, egy csepp problémànk sem volt. Az idő gyónyórű, egyetlen negatívumot   sem tudok mondani, de úgy gondolom, a Sterk  csalàd sem.

Műkódött az ingyenes wifi, a helyiek nagyon szervezetten dolgoztak.

A szàllàst azon területen belül kaptuk, amit előzetesen megjelöltünk, egymàs mellett, amit nem tudhattunk, hogy azon az oldalon is volt 4-5 olyan bungaló, ami teljes àrnyékban volt, és annyira magas volt ott a víz, illetve olyan keskeny a homokos rész, hogy nem lehetett az àgyakat kitenni, de ez semmiféle problémàt nem okozott, elég volt délelőtt a napból, a medence környékén. Ezt csak informàcióként írom, ez a 147, és 148-ás bungalók voltak. Ezektől jobbra, és balra 2-3 bungalóval màr a homokos partra ki lehetett tenni az àgyakat. A fürdőszobàkban, mivel egyik oldalról nyitottak, kis kertrész is van a kinti zuhanyozó mellett, sokszor  hangyàk jàrkàlnak, nem tudom, hogy ott szabad-e ellenük valamit hasznàlni, màr mint arra gondolok, hogy itthonról vinni valami hangyaírtót.

Minden szobàban volt àramàtalakító, tehàt aki erre a szigetre megy, annak nincs szüksége, hogy itthonról vigyen.

A szigetről a haza indulàs is pontos és szervezett volt, nekünk kicsit fàrasztó, mert az ottani idő szerint màr 18 órakor kint voltunk a malei reptéren, és 23.50-kor indult a gép Istambulba,  és a reptéren még egy ülőhely sem volt,  a becsekkolàs meg csak 21 óra utàn kezdődött, dehàt ez benne volt a pakliban.

Egyébként minden úgy történt, ahogy azt az Öntől kapott levélben előre megírta.

Még egyszer köszönjük a szervezést.

KUREDU –sziget :

Kedves Fehérvári Úr!

Köszönjük érdeklődését, szerencsésen visszaérkeztünk a nagy utazásból.

Az repülőút eseménytelen volt, bár hosszú és fárasztó, de elviselhető; részemről akár ma indulnék vissza :-)

Maléban minden olajozottan működött, és nagyon keveset kellett várnunk a hidroplán transzferre. A sziget csodálatos volt, és a vízi villa annyira tetszett nekünk, hogy módosítottuk a foglalást, és az egész nyaralás alatt a vízfeletti villában maradtunk. A személyzet nagyon kedves, mosolygós és segítőkész volt. Nagyon barátságos embereket ismertünk meg!

Részt vettünk néhány programon: snorkell túrákon, egy helyi szigetlátogatáson, delfin szafarin. A programok mind kiválóan szervezettek voltak, vendéglátóink mindenre gondoltak!

Document info
Document views127
Page views127
Page last viewedMon Jan 23 04:56:06 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments