X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 35 / 35

113 views

0 shares

0 downloads

0 comments

35 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

képest), de azért minden szempontból megfelelt. Itt is félig nyitott a fürdõszoba, de elég kicsike. A szigeten 1 étterem van, és egy bár, a hangulat teljesen családias. Mindenki ismer mindenkit, szinte naponta lehetett tudni, hogy kik távoztak, és kik az új vendégek. A személyzet már a második naptól név szerint ismert minket, szó nélkül hozták a reggelihez az elsõ nap kért italokat. A pincérünk, Fareeq, egy csúcs fazon volt, talán a legjobb a fej az összes eddigi maldív pincérünk közül. Rengeteget beszélgettünk vele, mindig jó kedvû volt, és nagyon közvetlen.

A sziget körüli house reef jó volt, sok szép halat láttunk. Szinte kõrbe lehetett sznorizni a szigetet. Az idõjárás a második naptól kezdve fokozatosan javult, a hét közepén 2-3 napig kimondottan jó idõ volt, majd az utolsó 1-2 napunk megint borús, esõs volt. Több kirándulást is szerveztek, de mi most nem mentünk egyikre sem, inkább pihentünk, sznoriztunk, olvasgattunk sokat. Itt is kipróbáltuk a masszázs szalont, Veligandu-n a "Serena Spa" nevû, indiai tulajdonú ayurvédikus masszázs szalon található, aki itt jár, feltétlenül próbálja ki.

Összefoglalóan: ez egy viszonylag kicsi, nyugis, családias sziget, nagyon klassz parttal, house reef-el, dús növényzettel, megfelelõ szolgáltatásokkal, nagyon kedves személyzettel. A kaja itt is nagyon jó volt, végig, a választék is megfelelõ volt. 43 beach bungalow, 8, deluxe bungalow, és 10 vizibungalow található a szigeten, szerintem a sima beach bungalow is megfelelõ, de lehetõleg a 105-106-ot célszerû elkerülni. Ez a hely is ideális egy maldív nyaraláshoz, és ami sokaknak fontos lehet, nagyon kedvezõ áron elérhetõ. Mi augusztusban 52 EUR-t fizettünk fejenként, naponta, teljes panzióval, õsszel még ettõl is olcsóbb, 49 EUR az ára..

Document info
Document views113
Page views113
Page last viewedThu Jan 19 00:54:57 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments