X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 4 / 35

100 views

0 shares

0 downloads

0 comments

4 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

Amit nagyon sajnáltunk, hogy nem tudtuk kipróbálni a parasailinget, amit még ott helyben is hirdettek, de kiderült, hogy az eszközök éppen javításon vannak, és ezért nem lehetett kipróbálni.

A nyaralás végén egy kis bosszúságot okozott a hidroplán transzfer kiszámíthatatlansága, amiről azonban nem a sziget személyzete tehet. Szerettük volna megnézni a fővárost, ezért egy nappal korábban utaztunk vissza Maléba, ezzel elveszítettünk egy napot és éjszakát a gyönyörűséges szigetünkön. Sajnos azonban hiába kértük többször is, hogy reggeli hidroplánra tegyenek minket, csak délutánira tudtak számunkra helyet biztosítani. A késések miatt délután 14 óra helyett 16:45-kor hagytuk el a szigetet, és ekkor már 4órája várakoztunk a bárban, mivel félóránként új időpontot mondtak. Végül azért szerencsésen megérkeztünk a fővárosba.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat Kuredun, csodálatos 10napot töltöttünk ott, és nagyon köszönjük a szervezésben nyújtott segítségét!

Reméljük, hogy lesz még alkalmunk az Ön segítségével utazni egy hasonlóan gyönyörű helyre.

Amit kifelejtettem, es lehet, hogy segítségül szolgálhat leendő utasai számára:

A félpanziós ellátás tökéletesen megfelelő volt, a nagy meleg miatt nem nagyon éheztünk meg. Összesen egyszer ebédeltünk a 10 nap alatt. Igaz, hogy alkoholt csak egyszer fogyasztottunk, de számításaink szerint az all inclusive felárnak mindössze a negyedét költöttük egyéb üdítőre, gyümölcslére, napközben egy-egy csokira vagy az említett ebédre.

Vizet minden étkezéshez ingyen szolgáltak fel korlátlan mennyiségben, és a szoba takarításakor is mindig kaptunk 2 üveggel, ami fejenként napi két litert jelent.

Még egyszer szeretném megköszönni az Ön pontos és megbízható munkáját!

Köszönettel és üdvözlettel,

KUREDU

Kerti bungalók és parti bungalók . 379,380,381 és a 382-es / A sziget észak-nyugati partja /

A parti és kerti bungalók előtti partszakasz, a cápaovi. Mi itt voltunk. Itt egy kicsit törmelékes a homok és a hullámtörők miatt nem a legszebb a kilátás de a cápaovi miatt mégis örültünk, hogy ezt a szállástípust választottuk mert óriási élményt adott a kis állatok és ráják sokasága.  Ezen a kis védett szakaszon kb. 30 C-os a víz . A 381-es kerti bungalóban voltunk de ez volt talán a legelső, amelyet kertinek nyilvánítottak és nem volt előttünk villa. A barátaink a mellettünk lévő 382-es és a kicsit arrébb lévő 387-es bungalókat kapták amelyek márt beach bungalók voltak. A 381-es és 382-es között az árán kívül nem volt különbség. Itt már látszik, hogy a mellettünk lévő bungik előtt kezdődnek a villák , így messzebb is fekszenek a víztől, de ez sem lehet több 1 perc sétánál. A szobák: naponta kétszer teszik rendbe, ALL INCLUSIVE ellátáshoz pedig minden este bekészítenek 1,5 liter ásványvizet. A recepcióhoz (központ) vezető út végig

Document info
Document views100
Page views100
Page last viewedMon Jan 16 21:55:29 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments