X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 5 / 35

99 views

0 shares

0 downloads

0 comments

5 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

homokos de igazából elégé kemény, egy romantikus trópusi kerten át vezet . kb. 5-6 perc séta volt a 381-es bungalótól.  A recepcióhoz a 404-406-os körüli beach bungalók vannak a legközelebb. A legjobb partszakasz a kikötő oldali részen, /  SZIGET keleti oldala / a központtól (éttermek, recepció, medence, búvárközpont, Ocean Water Sport) 1 percre  volt.  Gyönyörű homok, 10-15 méter úszás után pedig nagyon gazdag élővilág. Hatalmas halak, cápák, teknősök, ráják. A korallzátony viszont lepusztult, csak nyomokban találtunk élő korallt. A Bonthi étterem AI ellátás esetén: a központban van. Kiváló ételek, óriási választék, többnyire európai ízek, figyelmes kiszolgálás. Az étkezés ebben az étteremben volt, italokat pedig kb. 3-4 megjelölt bárban kaptunk. Pl.: recepció melletti bár  (itt ingyenes a wifi is), medence melletti bár. Minden nap volt egy AI koktél, ami benne volt az árban.

Az élővilág:A sznorkel túrát (1 napos, 89 USD) mindenkinek ajánlom mert csodálatos zátonyokhoz juthatunk el, a túravezetés pedig egyszerűen profi!

KUREDU  kerti bungalók :

Tisztelt Fehérvári Úr!

  Már írni akartam, hogy még egyszer megköszönjem a segítségét, a szervezést mert mindennel tökéletesen elégedettek voltunk! A hidroplános utazástól kezdve a fővárosban töltött éjszakánkig pontosan szervezettek voltak a transzferek, sehol nem volt fennakadás, gördülékenyen intézték a dolgainkat. A sziget gyönyörű, rendezett és nagyon tiszta! A szállásról is csak ezt tudom elmondani. Kényelmes, tágas, klimatizált szobák. Naponta kétszer tették rendbe, mindent elkövettek a kényelmünkért. Az ellátás kifogástalan, eszünkbe sem jutott a kijelölt éttermen kívül mást kipróbálni.  :-) Esténként programok voltak pl. latin est, rákfuttatás, golfverseny, foci stb. Elmentünk egy egész napos sznorkel kirándulásra amit mindenkinek szívből ajánlok mert kb. 5 helyen álltunk meg sznorkelezni. Láttunk hatalmas mantákat, delfinek százát és egy roncshoz is elvittek minket ahol szintén lenyűgöző volt az élővilág. Életre szóló élményt kaptunk! A house reef sajnos lepusztult Kuredu partjainál, kevés az élő korall de a gazdag élővilág mindenért kárpótolt minket! Nagyon sok a teknős akik hagyják, hogy velük úszkáljunk, nagyok és színesek a halak, a kis cápákról nem is beszélve! A cápaovi nem legenda, valóság és ott volt a szállásunk előtt. :-) Mindenért csak köszönet jár Önöknek és Kuredunak mert pillanatnyilag ennél szebb és jobb helyet el sem tudunk képzelni! 

Üdvözlettel,………..

Ui.: Még csak annyit, hogy az AI ellátásban minden nap volt egy "AI koktél", amiből szintén tetszés szerinti mennyiséget fogyaszthattunk. :-

KUREDU parti villa all inclusive  + RANALHI  standard szoba all incl.

Tisztelt Fehérvári Miklós! Elnézést a kicsit megkésett válaszért, de nem volt még eddig alkalmam írni. A nyaralás szuper volt, gyorsan elrepült a kint eltöltött idő, Kuredu-n nem volt semmi kivetnivalónk, nagyon figyelmesek voltak, az ellátás is maximális volt. Az utolsó napunk kicsit kusza volt, mivel Ranalhi-n ahogy kicsekkoltunk 12-kor délben, megszüntették az all inc.ellátásunkat, du.fél 5-kor indult a speedboat a reptérre, és végül ott ettünk. Azért Kuredu és Ranalhi között lényeges a különbség, mennyit számít 1 csillag a szállodánál. Így végül az utolsó nap bebizonyosodott, hogy nagyon jól döntöttünk a szigetet illetően. :)

Document info
Document views99
Page views99
Page last viewedMon Jan 16 19:37:22 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments