X hits on this document

Word document

UTAS VÉLEMÉNYEK a Maldív –szigetekről. - page 6 / 35

104 views

0 shares

0 downloads

0 comments

6 / 35

       ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :  email: info@admiraltravel.hu   www.maldiv-szigetek.info

Üdvözlettel:

KUREDU sziget + ESKÜVŐI CEREMÓNIA :

Kedves Fehérvári Úr!

Köszönöm érdeklődését!

Visszatérve a kérdéshez,minden rendben volt,semmilyen probléma nem merült fel,szervezetten működött minden és teljes mértékben megvoltunk elégedve mindennel.

Az időjárás csodálatos volt,végig sütött a nap.

A parti villa (O-resort)  nagyon jó választás volt kitűnő éteremmel .Amióta haza érkeztem mindenkinek csak ajánlom a Kuredu szigetet.Hát még a többi milyen lehet??

 Az esküvői ceremónia ünnepélyes és megható volt.A Karin Purucker (Manager) asszony mindenre felügyelt.Olyan menyasszonyi csokrot kaptam amilyent szerettem volna kapni,fehér,közepes és marokban könnyen tartható csokor.A vacsoráról már ne is beszéljünk,homár,ízletes,nagy...

 Összességében és nem utolsósorban ,de tényleg jó volt a szervezés  ,köszönet Önnek is Fehérvári Úr .

Ez pontosan úgy történt ahogy júliusban megálmodtam és ma sem változtatnék semmin.

Színvonalas,élményekben és érzelmekben gazdag ,boldog felejthetetlen 8 napot töltöttünk a párommal Kuredun!

KUREDU ISLAND

Kedves Miklós, Hazaérve az utazásról még egyszer szeretnék mindent megköszönni. Minden fantasztikus volt, vagy még annál is jobb........egyszerűen leírhatatlan, szavakkal nem kifejezhető. Ha jól emlékszem Önök is jelezték a sziget felé hogy nászutasként érkezünk, továbbá vettem a bátorságot és még februárban én is írtam nekik. Ezeknek a közbenjárásoknak meg is lett az eredménye, mégpedig az, hogy a foglalt és fizetett szállás helyett - beach bungalow - sokkal szebbet és jobbat kaptunk. Egész pontosan egy Jacuzzi Beach Villát a sziget legszebb partszakaszán. És képzelje el, az utolsó két éjszakát Komandoo-n -  KUREDU testvérszigetén - tölthettük, ennek költségét Kuredu álta, nekünk nem került semmibe. Itt pedig Water Villában volt szerencsénk megszállni. még egyszer köszönünk mindent, mesés nászutat köszönhetünk Önöknek.

KUREDU BEACH/ STRAND  BUNGALO 

Kedves Miklós! 

Maximálisan elégedettek voltunk mindennel, a repülés hosszú volt, de megérte, a sziget pedig igazi paradicsom, nagyon segítőkészek voltak, sikerült az esküvőre is egy elfogadható árat kialkudni, az ételek italok bőségesek voltak, bár fura fűszerezésű, csípős ízvilág azért minden nap találtunk valami finomat… a négycsillagos minősítés talán egy picit túlzás ami a szállodát illeti, és talán egy picit pofátlanabbak voltak a kelleténél borravaló ügyében, sok esetben addig nem tágítottak amíg meg nem kapták a dollárjukat, de tényleg felhőtlen 10 napot töltöttünk el a szigeten, részt vettünk a programokon, élményekkel teli értünk haza..

KUREDU  BEACH VILLLA / JACUZZIS VILLA

Document info
Document views104
Page views104
Page last viewedTue Jan 17 22:10:18 UTC 2017
Pages35
Paragraphs630
Words17312

Comments