X hits on this document

123 views

0 shares

0 downloads

0 comments

8 / 42

Interfaţa de instalare Office

7.

Se aleg aplicaţiile pe care dorim să le instalăm şi modalitatea de instalare;

Figura 5.1.2.

Aplicaţiile disponibile în Microsoft Office

8.

Se poate face o actualizare a fişierelor de pe net; tot acum se decide dacă se şterg fişierele de instalare sau nu. Dacă nu se şterg fişierele, avem posibilitatea instalării ulterioare a pachetelor pe care nu le avem deja instalate, fără să fie necesară existenţa Kit-ului de instalare. Acest lucru se face folosind opţiunea Repair, accesibilă din Add Remove Programs – Control Panel.

9.

Se finalizează instalarea.

La instalarea particularizată se poate face click pe un semn plus (+) pentru a extinde un folder şi a vedea mai multe caracteristici. Simbolul de lângă caracteristică indică cum este instalată implicit caracteristica. Există posibilitatea să modificăm modul în care este instalată caracteristica făcând click pe simbolul ei, apoi selectând alt simbol din lista care apare.

Simbolurile şi semnificaţiile lor sunt redate mai jos:

 Executare din calculator - caracteristica va fi instalată şi stocată pe hard disk la terminarea instalării. Subcaracteristicile nu vor fi instalate şi stocate pe hard disk.

 Executare toate din Calculatorul meu - caracteristica şi toate subcaracteristicile sale vor fi instalate şi stocate pe hard disk la terminarea instalării.

 Instalat la prima utilizare  - caracteristica va fi instalată pe hard disk când veţi utiliza prima dată caracteristica. În momentul respectiv, poate fi necesar accesul la CD-ul sau la serverul de reţea de la care aţi instalat iniţial. Această opţiune poate să nu fie disponibilă pentru toate caracteristicile.

Document info
Document views123
Page views123
Page last viewedTue Jan 17 18:05:32 UTC 2017
Pages42
Paragraphs732
Words9972

Comments