X hits on this document

160 views

0 shares

0 downloads

0 comments

23 / 64

Facts

Harlequin Duck

>50% of population winters in Maine

Endangered in Canada and threatened in Maine

Local name is ‘sea mouse’ because of call

Bufflehead

Smallest diving duck in North America

Nests in tree cavities (northern flickers)

Numbers have doubled between 1955-1992

Monogomous duck and lays eggs very slowly

Common Goldeneye

Last duck to migrate south in fall

Dump nests and forms creches

Eyes turn yellow around 1 year old

Document info
Document views160
Page views160
Page last viewedThu Dec 08 06:43:02 UTC 2016
Pages64
Paragraphs662
Words2188

Comments