X hits on this document

85 views

0 shares

0 downloads

0 comments

18 / 21



Monstertruck safari

De 8x8 pick-up is het ideale voertuig om het Domi- nicaanse binnenland te verkennen. We vertrekken vroeg in de morgen om de uitlopers van de ooste- lijke bergketens te verkennen. Tijdens de tocht zijn er verschillende stops voorzien om de verrassende landschapsveranderingen te bewonderen. We verkennen ook de suikerrietvelden, bezoeken kleine typische dorpjes, een lokaal schooltje, met andere woorden alles om de Dominicaanse cultuur beter te leren kennen. Na het middageten is er tijd om te zwemmen, te relaxen en te genieten.

Samana jeepsafari (niet vanuit Bayahibe)

U vertrekt met een vliegtuigje vanuit Punta Cana naar het schiereiland Samana. Vanuit de lucht heeft u een prachtig uitzicht op de kuststrook en het binnenland. De jeeps staan voor u klaar op het vliegveld van Samana. Hier start de avontuurlijke jeeptocht over de onverharde wegen, alleen met jeeps mogelijk. We rijden door het dorpje El Limon en krijgen uitleg over de verschillende tropische fruitsoorten, koffiebomen en cacaobomen. De tocht gaat door rivieren en u pauzeert bij een wa- terval om mooie foto’s te maken. Op een ongerept strand wordt de lunch geserveerd en kunt u gaan zwemmen. Terug richting luchthaven stopt u bij een Dominicaanse familie, waar u de rubberbomen en de rubberproductie kunt bekijken. Op het platte- land ziet u hoe de koffiebonen verwerkt worden en uiteraard kunt u genieten van een lekker kopje kof- fie, gezet op Dominicaanse wijze. Met een vliegtuig keren we terug naar Punta Cana.

Aquatic tour (halve dag) (niet vanuit Bayahibe)

Een avontuurlijke uitstap om ten volle van de zon en de zee te genieten. U bestuurt zelf een speedbootje en vaart langs de kust van Bavaro tot ‘Cabeza de Toro’, waar zich boven de koraaltuin een platform bevindt. Voorzien van duikmasker en zwemvliezen kunt u daar de schoonheid van de tropische onderwater- fauna en -flora bewonderen. Nadien neemt u terug plaats achter het stuur van uw zeescooter en vangt u de terugtocht aan.

Crazy Wheels (halve dag)

Op deze vierwielige motoren verlaten we de toeristische zones en gaan we op ontdekking in het binnenland van de Dominicaanse Republiek. We doorkruisen typische dorpjes waar we kennis maken met het dagelijkse leven van de Dominica- nen. Het grootste gedeelte van de tocht gaat over onverharde wegen.

voor een dag

Snorkelen en avontuur in één.

Helikoptertochten

Ontdek de ongerepte schoonheid van de Domini- caanse Republiek vanuit een helikopter. Maak een panoramische vlucht langs de kustlijn. Een eenma- lige en onvergetelijke belevenis!

Marinarium (halve dag)

Met een glasbodemboot ontdekt u de koralen van Bavaro. Een prachtige excursie voor de snorkel- liefhebbers! Zwem er met haaien en roggen tussen de adembenemende koralen en de tropische onderwaterwereld.

Higuey Adventure Tour (niet vanuit Bayahibe)

Per jeep brengen we een bezoek aan Higuey en omgeving. We maken een stop bij de basiliek, de lokale markt en er is tijd voorzien om te shoppen. We rijden verder de bergen in met panoramisch uit- zicht op Higuey. Na de lunch is er een paardrijtocht. Verder bezoeken we nog in de buurt van Higuey een schooltje, een typisch Dominicaans huisje en de suikerrietplantages.

Document info
Document views85
Page views86
Page last viewedFri Jan 20 16:18:48 UTC 2017
Pages21
Paragraphs494
Words7706

Comments