X hits on this document

84 views

0 shares

0 downloads

0 comments

19 / 21



Animal Adventure Park (halve dag)

Een prachtig dierenpark met zeeleeuwen, tropische papegaaien, haaien, roggen en snorkelmogelijkheid. U heeft ook de optie om een dagje als dieren- trainer te werken of beleef de zeeleeuwen op een intensieve manier. In de inkomprijs is de zeeleeu- wen- en papegaaienshow inbegrepen. Andere op- ties zoals trainer voor 1 dag, snorkelen met haaien en roggen of het dierenavontuur: vraag de prijs bij uw host(ess).

Paardrijden Pat Ranch (niet vanuit Bayahibe)

Maak een ritje per paard om de regio van Bavaro te verkennen. U heeft de mogelijkheid tot 1 uur of 2 uur.

Catamaran Tropical Storm (niet vanuit Bayahibe)

Zeil met ons mee aan boord van de catamaran Tro- pical Storm langs de kust van Bavaro. Tijdens deze tocht heeft u ook de mogelijkheid om te snorkelen met haaien en roggen. Aan boord kan u genieten van drankjes en rond de middag wordt u een koude lunch geserveerd aan boord van de catamaran.

Informatie en reservatie excursies: tijdens de infomeeting (zie dag en uur op welkomstenve- loppe) of tijdens hotelbezoek (zie dag en uur op informatiebord of in informatieboek). U kan betalen met Euros, Dollars, Dominicaanse Pesos of kredietkaart (Visa of Mastercard). De lokale agent Tui Dominicana en Jetair kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele programma- en/of prijswijzigingen en verlies of beschadiging van persoonlijke bezittingen tijdens de excursie.



Document info
Document views84
Page views85
Page last viewedThu Jan 19 22:29:15 UTC 2017
Pages21
Paragraphs494
Words7706

Comments