X hits on this document

94 views

0 shares

0 downloads

0 comments

20 / 21



Formaliteiten

Vertrek

Een aantal dagen van tevoren vindt u op het informatiebord of in het informatieboek de juiste vertrektijd van uw vlucht en de ophaaltijd aan het hotel. Controleer ook op de dag van vertrek nog even of er niets veranderd is. Als u geen gebruik wilt maken van de transfer naar de luchthaven, omdat u op eigen kracht wilt gaan, laat ons dit dan op voorhand weten. Dit is echter wel op eigen verantwoordelijkheid. U wordt verzocht uw kamer voor 12u te verlaten (tenzij anders vermeld). Mocht uw vlucht later vertrek- ken, dan is het vaak mogelijk tegen betaling uw kamer langer te houden. Vraag verdere inlichtingen bij uw hotelreceptie. Vergeet niet uw persoonlijke rekeningen te vereffenen bij de hotelreceptie, uw kluis leeg te halen en uw sleutel in te leveren. U wordt vriendelijk verzocht 15 minuten voor vertrek, met de koffers, klaar te staan aan de receptie. Op de luchthaven heeft u nodig: paspoort of identiteitskaart, vliegtuigticket en het blauwe formulier dat u heeft ingevuld de dag van uw aankomst.

Belastingvrije artikelen

Dit mag u meenemen naar huis (vanaf 17 jaar en ouder):

Tabak: Sigaretten: 200 stuks of Sigaren: 50 stuks of Cigarillo’s: 100 stuks of Tabak: 250 gram.

Drank: meer dan 22 % alcohol: 1 liter of minder dan 22 % alcohol: 2 liter.

Parfum: 50 gram. Eau de toilette: 250 ml.

Verantwoordelijke uitgever: Bart Rutten, Jetair NV, Gistelsesteenweg 1, B-8400 Oostende

Datum uitgifte: 1 april 2007

Zin in een job bij Jetair?

Surf naar www.jetaircareer.be

Ik

werk maken van vakantie

Jetair is niet alleen een begrip als het gaat om de mooiste vakanties, maar vormt ook een werkplek voor meer dan 100 medewerkers in België en Luxemburg. Wij zoeken voortdurend nieuwe mede- werkers, mensen die met de glimlach geboren zijn, die gebeten zijn door toerisme, voor verschillende afdelingen en functies.

>>>

Op de jobsite www.jetaircareer.be vind je meteen alle recente vacatures bij de touroperator Jetair, de airline Jetairfly en de reisbureauketen Jetaircenter en kan je online solliciteren. Wil je graag als host of animator in het buitenland werken? Surf dan naar www.jetaircareer.be/buitenland

Schrijf je in op onze Job Agent op www.jetaircareer.be en ontvang de Jetair jobaanbiedingen in je mailbox.



Document info
Document views94
Page views95
Page last viewedSun Jan 22 20:16:51 UTC 2017
Pages21
Paragraphs494
Words7706

Comments