X hits on this document

Word document

IT i sprogundervisningen - en udfordring som er værd at tage op - page 12 / 28

100 views

0 shares

0 downloads

0 comments

12 / 28

Bilag 7

Future Society - working with the WEBBRAIN!

Arbejd individuelt, i par eller grupper på 3!

Gå ind på følgende internetadresse: http://www.webbrain.com/open_IE.htm

Læg mærke til, hvad der sker, hvis I fx klikker på ordet Society!

Skriv op i et word-dokument, som I kan have liggende bag the webbrain, hvilke af de links, der findes på skærmen, I mener kan have noget at gøre med the Future Society/ Technology.

Prøv at klikke på disse ord og se, hvor de så fører jer hen. Noter også her ned, hvilke ord I klikker på, så I let kan vende tilbage til dem! Husk ved slutningen af timen at printe dette dokument ud og/eller gemme det på den udleverede diskette!

Læg også mærke til de links - med korte beskrivelser - der ligger nedenunder selve the webbrain. Se, hvilke af dem I er interesserede i, og prøv at klikke på dem. Noter igen ned, hvilke I har valgt, men læg også mærke til, at de skifter farve, efter at I har hentet dem frem. Her er den letteste metode at markere det valgte link med musen, gå op i rediger, klikke på kopier og gå ind i worddokumentet, hvor I så sætter det ind.

Forsøg evt. også at søge ved at indtaste søgeord på det emne, I er interesserede i at finde informationer om.

Vælg enkelte dokumenter ud efter at have læst dem, så I er sikre på, at de indholdsmæssigt er af interesse for jer, sprogligt er på et for jer acceptabelt niveau og samtidig er tilstrækkeligt lødige til at vi kan bruge dem som kilde.  I må gerne bede mig komme og hjælpe jer med at vurdere kilderne!

Gem informationerne (evt. bare internetadresserne)  på jeres diskette og arbejd videre med dem derhjemme eller på skolen. I skal bruge informationerne til at lave en præsentation for jeres klassekammerater i næste uge.

I vælger selv, hvilken form, I vil anvende (gør god brug af jeres mange intelligenser som da vi arbejdede med Flowers for Algernon). Præsentationen skal finde sted xdag denxx.xx., men inden da vil vi have læst og bearbejdet en del andre tekster om Future Society, både skønlitteratur og sagprosa via materiale, jeg udleverer til jer. I vil få yderligere 2 timer til at finde flere informationer og forberede jeres præsentation.

Jeg håber, I vil synes, at dette projekt er spændende at arbejde med. God arbejdslyst!

Jette

Document info
Document views100
Page views100
Page last viewedWed Jan 18 01:44:08 UTC 2017
Pages28
Paragraphs699
Words7736

Comments