X hits on this document

30 views

0 shares

0 downloads

0 comments

9 / 10

Dvokrevetna soba(mogućnost spojenih soba): kupatilo sa fenom (tuš), francuski ležaj (200x160cm) ili dva odvojena ležaja, bademantil , LCD TV, telefon, DVD player, minibar, wireless internet , mogućnost jedne ili dve fotelje na razvlačenje (90x185) Apartman: kupatilo sa fenom (tuš), spavaća soba sa francuskim ležajem (200x160cm), spavaća soba sa dve fotelje na razvlačenje (90 x 185cm) bademantil , LCD TV, telefon, DVD player, minibar, wireless internet Usluga: ALL INCLUSIVE LIGHT doručak na bazi švedskog stola, light ručak (posluženje raznih vrsta pasti, pita, supa, čorbi, poslastica, voća, salatni bife), večera na bazi švedskog stola, uključena konzumacija lokalnih pića za vreme ručka i večere, domaće pivo, stono vino –crno i belo, sok na točenje, filtrirana voda, čaj, tematsko “nacionalno veče” jednom u toku smene

Apartmansko naselje “KONACI – Sunčani vrhovi” *** Lokacija: u središtu turističkog kompleksa i Nacionalnog parka Kopaonik, u neposrednoj blizini ski staza Karakteristike: apartmansko naselje je centar zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafića, diskoteka u okviru koga se nalazi supermarket, prodavnice, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica i suvenirnica. Sadržaj: 181 apartmana različite strukture, recepcija, wireless internet , pansionski restoran Dancing, skijašnica, usluga ski rentala, otvoreni parking (uz doplatu) Smeštaj: 0+1 ( 2 osobe ) – kupatilo ( tuš), jedna manja prostorija sa sofom na razvlačenje za dve osobe, plakar, kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom,frižiderom, posuđem, priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV. 2+0 (2 osobe )kupatilo ( tuš), jedna manja prostorija sa 2 odvojena ležaja, plakar, kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem i priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV. 1+1 (3 osobe )kupatilo ( tuš), jedna manja prostorija sa ležajem za jednu osobu i sofom na razvlačenje za dve osobe, plakar, kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV. 2+1 ( 34 osobe )kupatilo ( tuš), jedna manja prostorija sa 2 odvojena ležaja i sofom na razvlačenje za dve osobe, plakar, kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV . 3+1 (45 osoba )kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe i kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV , spavaća soba sa 3 odvojena ležaja. 2+2 (46 osoba )kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, plakar i kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem i priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV, spavaća soba sa francuskim ležajem i ležajem za jednu osobu, spavaća soba sa jednim ležajem. 4+1(46 osoba )kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, plakar i kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem i priborom za jelo i kuvanje, sto za ručavanje i TV, dve spavaće sobe sa po 2 odvojena ležaja.

Apartmansko naselje “KONACI – Sunčani vrhovi” DELUXE APARTMANI **** Lokacija: u okviru apartmanskog naselja Konaci – Sunčani vrhovi. Gosti se javljaju na recepciju hotela Angella radi preuzimanja ključeva. Svaki studio/apartman ima čajnu kuhinju (sudopera, šolje, ravna ploča sa dve ringle, minifrižider), kupatilo sa tuš kabinom, barski sto, stolice, plazma TV.

LUX 0+1 studio LUX 1+1 studio LUX 2+1 studio LUX 3+1 studio LUX 4+1 apartm

an

Francuski ležaj ili sofa na razvlačenje ( 12 osobe) Dva odvojena ležaja (ili sofa na razvlačenje) I fotelja na razvlačenje ( ili dvosed na razvlačenje) ( 13 osobe) Dva odvojena ležaja, sofa na razvlačenje za dve osobe (14osobe) Dva odvojena ležaja, sofa na razvlačenje za dve osobe, fotelja na razvlačenje za jednu osobu (15osoba) Veća sofa na razvlačenje za dve osobe u jednoj prostoriji, dve sofe na razvlačenje za po dve osobe i jedna sofa na razvlačenje

LUX 2+2 apartman

za jednu osobu u drugoj prostoriji (16 osoba) Predsoblje, odovjena mala čajna kuhinja, veliki dnevni boravak sa ugaonom garniturom, dve spavaće sobe sa po jednim francuskim ležajem, 3 plazma TVa, jedno kupatilo (4 osobe)

Document info
Document views30
Page views30
Page last viewedMon Jan 16 11:10:09 UTC 2017
Pages10
Paragraphs955
Words4656

Comments