X hits on this document

Powerpoint document

Master Planning of Resources - page 27 / 44

97 views

0 shares

0 downloads

0 comments

27 / 44

2-27

Pyramid Forecasting Exercise—Solution

Based upon historical demand

A = 150 + 300 = 450 × $4.50 = $2,025

B = 300 + 450 = 750 × $8.50 = $6,375

Total        = $8,400

A:Region 1 = 1.19 × 150 = 178.5

Region 2 = 1.19 × 300 = 357.0

B:Region 1 = 1.19 × 300 = 357.0

Region 2 = 1.19 × 450 = 535.5

178.5 + 357.0 = 535.5 × $4.50 = $2,409.75

357.0 + 535.5 = 892.5 × $8.50 = $7,586.25

= 1.19 (19% increase)

$10,000

$8,400

$9,996.00

Document info
Document views97
Page views97
Page last viewedWed Dec 07 14:39:14 UTC 2016
Pages44
Paragraphs473
Words1489

Comments