X hits on this document

PDF document

met Nieuwjaarsgroet en jubileumcadeau - page 29 / 44

154 views

0 shares

0 downloads

0 comments

29 / 44

24 t/m 28 juni 2015

Bad Kissingen

Kissinger Sommer in luxe kuuroord

Woensdag 24 juni reizen we vanaf diverse opstapplaatsen naar Bad Kis- singen, waar we verblijven in het vier- sterrenhotel Frankenland. Aqua-Well, het wellnesscentrum van Hotel Fran- kenland, beschikt over sauna's, een moderne fitnessruimte en een over- dekt zwembad. 's Avonds soleert Julia Fischer in het Vioolconcert van Beetho- ven tijdens het Beethovengala door de Wiener Symphoniker onder leiding van Herbert Blomstedt. Op het programma staat eveneens Beethovens Vierde Symfonie die, na de heroïsche Derde Symfonie, lichter van toon is en met zijn razendsnelle finale als een van de meest ondeugende stukken van Beet- hoven geldt.

Donderdag 25 juni krijgen we een rondleiding door Bad Kissingen. De stad in Beieren kan terugkijken op een lange historie als kuuroord. Al in het jaar 1883 kreeg Kissingen het predicaat 'Bad' toegekend en sindsdien heeft de medische competentie zich continu verder ontwikkeld. De grondslag voor de kuurtraditie van Bad Kissingen vor- men de weldadige minerale bronnen en modderbaden die beroemd zijn om hun genezende werking. In het kader van de Kissinger Sommer nemen so- praan Christine Schäfer en leden van de Berliner Philharmoniker u mee naar de wereld van Händel, Pergolesi en Vi- valdi.

Vrijdag 26 juni maken we een excursie naar Würzburg. Deze oude bisschops- stad en jonge universiteitsstad geldt als barokstad met mediterrane charme en Frankische gemoedelijkheid. Meester- werken van de bouwkunst uit diverse tijdperken drukken hun stempel op het stadsbeeld. Deze avond zijn Waltraud Meier en Sabine Meyer solisten bij de Nationale Philharmonie van Warschau, met op het programma onder meer de Vier letzte Lieder van Strauss en het Kla- rinetconcert van Mozart.

Zaterdag 27 juni bezoeken we Schloss Aschach en het slotmuseum dat een mooie collectie kunstvoorwerpen be- zit. Het romantische Schloss Aschach ligt net buiten Bad Kissingen en werd tot 1956 bewoond door Karl Graf von Luxburg die zijn kunstcollectie - waar- onder Judith mit dem Haupt des He- lofernes van Lucas Cranach sr. - in zijn geheel aan de staat naliet. 's Middags vindt in het Kloster Maria Bildhausen bij Münnerstadt de Klosternachmittag plaats. Tenor Christoph Prégardien en pianist Siegfried Mauser brengen liede- ren van Beethoven, Schumann en Schu- bert (Schwanengesang).

Zondag 28 juni rijden we na het ontbijt terug naar Nederland.

Basisreissom per persoon Eenpersoonstoeslag

1.075,=

140,=

Stel zelf uw muziekprogramma samen: 24/06 Beethoven gala 25/06 Christine Schäfer 26/06 Sabine Meyer en Waltraud Meier 27/06 Klosternachmittag (Christoph Prégardien)

  • 96,=

  • 55,=

  • 96,=

  • 44,=

Bad Kissingen Kuranlagen

  • Muzikaal genieten in kuuroord Bad Kissingen

  • Veelzijdig muziekprogram- ma met o.a.Christine Schäfer, Christoph Prégardien, Julia Fischer

  • Bezoek aan Residenz Würzburg

Julia Fischer

Bad Kissingen

Inbegrepen Reis per luxe touringcar naar Bad Kissin- gen v.v. en vervoer ter plaatse • 4 over- nachtingen op basis van logies en ontbijt in het 4-sterrenhotel Frankenland in Bad Kissingen • 4 dinerbuffetten in het hotel (incl. wijn & water) • Excursieprogramma (incl. entrees) • Deskundige reisleiding door MUSICO-eigenaar Taco Stronks

Overige informatie: Opstapplaatsen: Den Haag, Utrecht, Driebergen-Zeist en Arnhem • Exclusief toegangskaarten concerten, vervoer van en naar de opstapplaats, overige maaltijden, consumpties & uitgaven van persoonlijke aard • Meer informatie op www.musico.nl

29

MUSICO Reizen

MUSICO Luxe

MUSICO Thema

MUSICO Basis

Document info
Document views154
Page views154
Page last viewedSun Jan 22 17:02:21 UTC 2017
Pages44
Paragraphs2072
Words26197

Comments