X hits on this document

PDF document

met Nieuwjaarsgroet en jubileumcadeau - page 36 / 44

142 views

0 shares

0 downloads

0 comments

36 / 44

Vooruitblik reizen 2015

In deze brochure staat ons aanbod voor het voorjaar van 2015. Uiteraard zijn we ook al druk bezig met het samenstellen van rei- zen later in het seizoen. Op deze pagina vindt u een overzicht van een aantal toekomstige reizen. De volledige reisbeschrijvingen van deze reizen vindt u op www.musico.nl

15 t/m 19 juli 2015

Erl (Tiroler Festspiele)

Festspielhaus Erl

Sinds 2012 beschikt de Tiroler Festspiele over een eigen Festspielhaus. Half in de bergwand ingegraven ligt een bijzonder vormgegeven zaal die zich perfect aan zijn omgeving aanpast. Hier laat intendant Gustav Kuhn zijn ideeën met groot succes tot wasdom komen: 'De liefde voor de muziek moet de toon aangeven. Regie moet alleen uit de muziek ontspruiten.' Tijdens deze editie een recital met Vesselina Kasarova, het Requiem van Verdi en Tristan & Isolde van Wagner.

12 t/m 16 augustus 2015

Berlijn Waldbühne

Berlin Waldbühne

In het westen van Berlijn vindt u de Waldbühne, een fantastisch gelegen open- luchttheater. Het is een perfecte locatie voor een concert door het West-Eastern Divan Orchestra. De Israëlisch dirigent Daniel Barenboim en de Palestijnse auteur Edward Said zijn oprichters van dit orkest, dat bestaat uit jonge musici uit zowel Israël als de omliggende Arabische landen. Muziek maken op het hoogste niveau is dan ook niet het enige doel: onderling begrip kweken is minstens zo belangrijk.

19 t/m 23 augustus 2015

Verona

Giuseppe Verdi

Tijdens deze derde reis naar Verona deze zomer brengen we ook een bezoek aan Mantua en het Palazzo Ducale. Aan dit paleis is in de loop van de tijd wel veel aan- gebouwd, maar nooit ten koste van het al bestaande. Het geheel geeft een prachtig staaltje architectuurgeschiedenis. In de Arena van Verona kunt u maar liefst vier voorstellingen meemaken: Aida (Verdi), Nabucco (Verdi), Il barbiere di Siviglia (Ros- sini) en Roméo et Juliette (Gounod).

2 t/m 6 september 2015

Wachau (Grafenegg Festival)

Scharoun Ensemble

De Oostenrijkse streek de Wachau is het beroemdste rivierdal van de rivier de Do- nau. In de Wachau vindt het Grafenegg Festival plaats - een van de belangrijkste zomerfestivals van Oostenrijk - rondom een historisch slot met concerten in de ‘Wolkenturm’, een openluchttheater in de Engelse landschapstuin. Maak op deze reis kennis met dit prestigieuze muziekfestival, de Berliner Philharmoniker onder leiding van Simon Rattle, het Sharoun Ensemble Berlin; maar ook met de overwel- digende natuur in de Wachau.

3 t/m 12 september 2015

Boekarest (Enescu Festival) & Moldavië

Voronet-klooster

De Roemeense hoofdstad Boekarest is een plaats waar verleden en heden heel nauw samengaan. Overal waar je gaat en staat, waart de geest van het verleden door de straten en over de pleinen. Tijdens deze reis bezoekt u niet alleen het Enescu Festival maar maakt u ook een reis langs diverse Moldavische kloosters met prachtige fresco’s, gelegen in de fraaie, ongerepte natuur in het noordoosten van Roemenië.

Uitgebreide reisbeschrijving: www.musico.nl

36

Document info
Document views142
Page views142
Page last viewedFri Jan 20 16:28:46 UTC 2017
Pages44
Paragraphs2072
Words26197

Comments