X hits on this document

PDF document

met Nieuwjaarsgroet en jubileumcadeau - page 4 / 44

162 views

0 shares

0 downloads

0 comments

4 / 44

MUSICO Varia

Muzikale Nieuwjaarsgroet

Uitnodiging 23 januari 2015

Hertzzaal TivoliVredenburg

Programma Nieuwjaarsgroet vrijdag 23 januari 2015:

  • Tussen 10.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom op het MUSICO-kantoor (Willemstraat 29) voor een kopje koffie met iets lekkers

  • 10.00 uur: 1e rondleiding TivoliVredenburg

  • 11.00 uur: 2e en 3e rondleiding

TivoliVredenburg (simultaan)

  • 12.30 uur: lunchpauzeconcert in

TivoliVredenburg

  • 13.30 uur: 4e en 5e rondleiding

TivoliVredenburg (simultaan)

Nieuwjaarsgroet

Graag nodigen wij u uit om op vrijdag 23 januari samen met ons het nieuwe jaar in te luiden. Dat doen we op een speciale locatie, namelijk in het nieuwe muziekcen- trum TivoliVredenburg, vlakbij het kantoor van MUSICO Reizen. In juni 2014 ging na jaren van bouwen en verbouwen TivoliVredenburg open en in de laatste maan- den heeft het muziekcentrum de laatste punten op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet.

Op vrijdag 23 juni verzorgen wij een aantal rondleidingen in TivoliVredenburg. Bovendien hebben wij balkonplaatsen voor u gereserveerd tijdens het lunchpau- zeconcert (om 12.30 uur) in de fraaie Hertzzaal van het muziekcentrum. Ons kan- toor – op steenworpafstand van TivoliVredenburg - is bovendien deze dag geopend voor een kopje koffie met iets lekkers.

Aanmelden: U kunt zich voor een van de rondleidingen door TivoliVredenburg opgeven via onze website (www.musico.nl/musicodag) , via e-mail of telefonisch: 030 – 2991105. Geef hierbij duidelijk aan op welk tijdstip u aan de rondleiding wenst deel te ne- men!

Kosten: Gratis voor ontvangers van de MUSICO-brochure.

Recital IVC-winnaars

Op zondag 19 april geven de winnaars van het Lied Duo van het Internationaal Vocalisten Concours 2014, Milan Siljanov en Nino Chokhonelidze, een recital in de Waalse Kerk Amsterdam. Op het programma staat Schuberts liedcyclus Schwanen- gesang.

Zondag 19 april 2015, 15.00 uur Waalse Kerk Amsterdam, Oudezijds Achterburgwal 159, Amsterdam

Milan Siljanov en Nino Chokhonelidze

Toegang: 10,= / Gratis voor ontvangers van de MUSICO-brochure Wilt u dit concert meemaken? Stuur dan een e-mail naar info@musico.nl

TV-zender Brava nog steeds te ontvangen in Amsterdam en omstreken

Sinds september 2014 blijken veel mensen in Amsterdam, Rotterdam, Hilversum, Gelderland West en Zuid-Holland de klassieke muziekzender brava niet meer op de gebruikelijke manier te ontvangen. De reden is dat UPC heeft besloten deze zender niet meer analoog uit te zenden.

Dit probleem kunt u omzeilen door gebruik te maken van uw DVB-C tuner in uw televisie. Om erachter te komen of uw televisie hierover beschikt of om dit moge- lijk te maken kunt u meer informatie vinden op de volgende link: http://www.upc. nl/klantenservice/uitleg/frequenties-tv/#digitale-zenders-bij-digitale-kabel-tv-en- radio.

Overigens is brava tegenwoordig ook te vinden in het digitale basispakket van UPC in plaats van het extra Royaal pakket. Mocht u hulp nodig hebben bij een van bo- venstaande aspecten, dan kan de klantenservice van UPC u goed van dienst zijn. Contact opnemen met brava kan via: info@bravanlklassiek.nl.

4

Document info
Document views162
Page views162
Page last viewedMon Jan 23 23:05:27 UTC 2017
Pages44
Paragraphs2072
Words26197

Comments