X hits on this document

PDF document

met Nieuwjaarsgroet en jubileumcadeau - page 5 / 44

125 views

0 shares

0 downloads

0 comments

5 / 44

MUSICO Varia

MUSICO Reizen 12½ jaar

Jubileumkorting

MUSICO Reizen trakteert

De allereerste reis van MUSICO Reizen was in 2002, een eendaagse reis naar Don Carlo in het Aalto Theater in Essen. Natuurlijk hadden we al behoorlijk wat reiser- varing opgedaan bij onze voorganger - Wolvekamp Muziekreizen - maar dit voelde toch anders. En het voelde goed!

Inmiddels zijn we 12½ jaar verder, hebben we meer dan duizend reizen georgani- seerd en een paar duizend operavoorstellingen en concerten bijgewoond. En het voelt nog steeds uitstekend!

Daarom vieren we dit jubileum graag met u. Als ontvanger van deze brochure ont- vangt u een korting van 12,50 per reisdag voor een meerdaagse reis met een vertrekdatum in 2015. Geef bij uw aanmelding aan dat u gebruik maakt van deze korting. De kleine lettertjes: van deze aanbieding kan per persoon slechts eenmalig gebruikt worden gemaakt.

MUSICO Reizen in de enquête beloond met een 8,6!

In de zomer van 2014 vroegen wij u in een uitgebreide enquête naar uw ervaringen en uw wensen bij MUSICO Reizen. Het aantal reacties oversteeg ruimschoots onze verwachtingen en helemaal verrast waren wij door de vele persoonlijke reacties die u kon achterlaten. Wij willen graag alle deelnemers op deze plaats hartelijk danken voor hun bijdragen!

Inmiddels hebben wij alle enquêtes doorgenomen, en natuurlijk, naast alle compli- menten kwamen er ook verbeterpunten. Zo was er bijvoorbeeld een veelvoorko- mende wens om de lunches wat sneller te laten verlopen. Een andere wens is het bijwonen van repetities, gesprekken met musici of een kijkje achter de schermen. Inderdaad is het altijd mooi te zien hoe het ’s avonds bejubelde resultaat precies tot stand is gekomen. Een bezoek aan een theater is in de meeste gevallen wel te regelen (zie bijvoorbeeld de geplande rondleidingen in Carnegie Hall in New York en Palais Garnier in Parijs). Een gesprek met een beroemde musicus/zanger is vaak lastiger te organiseren. Waar mogelijk, regelen we dit natuurlijk (zoals tijdens onze laatste reis naar New York waar we een Meet & Greet hadden met sopraan Eva- Maria Westbroek en tenor Frank van Aken).

De kantoormedewerkers van MUSICO Reizen

Over het algemeen lijkt u tevreden met ons voornemen reizen te orga- niseren met een hoogwaardig mu- zikaal aanbod, aangevuld met inte- ressante (veelal kunsthistorische) excursies en aandacht voor een goe- de maaltijd op bijzondere plekken. Aan het slot van de enquête werd de deelnemers gevraagd een cijfer te geven voor hun MUSICO-ervaringen. We werden vorstelijk beloond met het prachtige rapportcijfer 8,6!

Wilt u alle resultaten op uw gemak nalezen? Kijk dan op: http://www.musico.nl/enquete/uit- slag.asp

5

Document info
Document views125
Page views125
Page last viewedMon Jan 16 19:48:41 UTC 2017
Pages44
Paragraphs2072
Words26197

Comments