X hits on this document

PDF document

Hakkapeliittojen hyökkäys Spartaan - Spartathlon 2007 Esa Nurkka - page 15 / 30

94 views

0 shares

0 downloads

0 comments

15 / 30

Spartan lähestyessä pidin huolta että aika riittää , ja hurahtanut nuppi visioi mitä erilaisimpia haavekuvia maaliintulosta ym ym. Adrenaliini on kummaa kamaa, kun sen vaikutus voi olla myös puhtaasti herkän positiivinen kirkas, ja se saa kaiken tuntumaan niin helpolta ja taivaallisen upealta, se kun antaa samalla villipedon kylmän tilanteenhallintakyvyn. Todella kumma ilmiö, joka vaan löytyy jostain ikään kuin vahingossa.

Spartaan tullessa perinteiset sekoilut, kun reittiä (ei tietenkään) ole vaivauduttu merkkaamaan, ja annoin Karjalohjan ennätyksen valua, säästääkseni voimia loppukiriin joka irtosi aika kivasti. Patsaalla laittoivat rullatuoliin, ja työnsivät sillä lääkäritelttaan, jossa vähän lepuutin istuttuani ensin ulkona. Juki tuli perästä kanssa, ja vastassa oli monta suomalaista, ja Peeter sai suun messingille onniteltuaan minua hienoin sanakääntein. Jari ennätti ensimmäisenä.

Tätä miestä ei itse Leonidaskaan olisi saanut pysäytettyä Spartan pääkadulla! (kuva: Pasi Kurkilahti)

Positiivista oli se että jalat ei jumiutuneet tippaakaan, ei siis ollut mitään kireyksiä lihaksissa, jotka olisi rajoittaneet menoa, vain väsymys. Lihaskestävyyttä olen saanut viime vuodesta selvästi lisää.

Document info
Document views94
Page views94
Page last viewedSat Jan 21 00:44:29 UTC 2017
Pages30
Paragraphs216
Words9123

Comments