X hits on this document

PDF document

Hakkapeliittojen hyökkäys Spartaan - Spartathlon 2007 Esa Nurkka - page 18 / 30

101 views

0 shares

0 downloads

0 comments

18 / 30

  • Nestani – CP 60 Tegea 195km 10.34 (raatobussiin + 26min.)

Säästössä olleita minuutteja hupeni nopeasti koska en pystynyt juoksemaan. CP 58 huoltopisteellä päätin laittaa Compeedin rakkulan päälle. Sattumalta Seppo Leinosen ystävä Marios saapui huoltopisteeseen ja hän haki minulle sakset. Minun oli väsyneenä vaikea itse leikata rakkulan nahkaa niin pyysin huoltopisteen naiselta apua mutta nainen katsoi minun pahan näköistä rakkulaa ja Sanoi EI, EI, EN VOI ! niin minun oli pakko leikata itse ja kovan yrityksen jälkeen onnistuin leikata muutamia paloja. Silloin Jorma Karppi saapui huoltopisteelle ja hän auttoi nahan poistosta (kiitos Jorma). Yritin laittaa Compeedin mutta päkiä oli vereslihalla ja pinnasta tulee koko ajan verinestettä. Sitten paikalle tuli nuorehko kaveri( toden näköisesti lääkintäryhmään kuuluva) ja laittoi minun jalkapohjalle Compeedin ihan osaavalla otteella. Tähän operaatioon kului todella paljon aikaa (oin 20 min.). Minä ajattelin että nyt voin juosta uudelleen mutta pettymys oli suuri, ei helpotusta tullut kipuihin. Ennen CP 60 (Alea – Tegea) Seppo Leinonen, Ari Päivinen ja Viron Aivar Luud tavoittivat minut ja en pystynyt seuraamaan perään sitten, ei millään. Epätoivoisesta yritykseltä huolimatta heidän ja minun välimatka kasvoi ja kasvoi ja katosi näkymästä. Minulla oli silloin sellainen tunne että emolintu jätti omaan onnen nojaan kun ei kykene lentämään. Olin hyvin masentunut vähän aikaa ja silloin aistin että raatobussin uhka oli todella lähellä, mutta minä päätin että en anna periksi. Minä etenen niin kauan kun joku järjestäjä minut työntää raatobussiin.

Näin pieni jalkavaiva ei pysäytä Yukia, mutta vähän saattoi vauhti hidastua viimeisen 50 km aikana

  • Tegea – Monument 222,5 km 15.15 (raatobussiin + 15min.)

Tegean huoltopisteellä pyysin apua vasemman jalkapohjan kivulle koska äsken laitettu Compeed on irronut ja Burana 600 popsimisesta ei ollut apua. Huoltopisteellä oli sama kaveri joka laittoi Compeedin jalkapohjalle, meni etsimään Compeedia tai vastaavia mutta löytyi vain tavallista laastaria. Silloin Hannu Tähkävuori tuli katsomaan minun jalkapohjan tilanteen ja hän säntäsi autoon ja haki keinoiho-laastarin ja laitettiin jalkapohjalle teipillä tiukasti. Hannu sanoi että minulla on enää 10 minuuttia aikaa, niin minä lähdin kiireellisesti cola- ja vesimukin kädessä ja juotua molemmat kokeilin juoksuaskeleita. Alussa vain muutamia askeleita, sitten pikkuhiljaa pitempiä metrejä. Jipii! voin juosta uudelleen ! Tosin pari kymmentä metriä kerrallaan.

Lyhyitä juoksu/kävely menetelmällä etenin. Sitten tuli näkyviin tuttuja kasvoja nimittäin tavoitin Ari Päivisen ja Aivar Luudin. Minä kysyin missä on Seppo. Ari vastasi että hän sai

Document info
Document views101
Page views101
Page last viewedSun Jan 22 18:15:33 UTC 2017
Pages30
Paragraphs216
Words9123

Comments