X hits on this document

PDF document

Hakkapeliittojen hyökkäys Spartaan - Spartathlon 2007 Esa Nurkka - page 19 / 30

110 views

0 shares

0 downloads

0 comments

19 / 30

auringonpistoksen ja lääkintähoidossa. Arin kanssa etenimme aika pitkämatka suuri osa kävellen. Alamäkeä alettiin juosta, Ari, minä sitten Aivar mutta hän putosi kyydistä ensin ja sitten minä seuraavana. Minä en pystynyt juoksemaan pitkiä metrejä kerrallaan vaikka alamäki on todella pitkä sitten pian Ari katosi näkyvistä.

  • Monument – Sparta 245,3 km 18.55.59 (raatobussiin + 4 min.)

Alkoi vasen jalkapohjan kipu yltymään ja alamäkiäkään en pystynyt juoksemaan. Kuumuus oli aivan sietämätön. Joka asemalla kaadoin vettä päälle sienellä ja sen jälkeen puoli litran pullosta juomavettä päälle. Huoltopisteiden välimatka tuntui sietämättömän pitkältä. Minä kuvittelin loppuvaiheessa serpentiini-alamäki osuudella näkeväni Spartan kaupunkia, mutta ei näy kaupunkia.

CP 72 kohdalla huomasin että minun takanani oli poliisiauto perässä. En tiedä kuinka kauan poliisiauto oli minun takanani koska minulla ei ole tapana katsoa taaksepäin. Minä hiukan kimpaannuin siitä, mitä minä olen tehnyt väärin. Enkö saa vaihtaa tien kävelypuolia? Minulla oli kiire, siksi minulla ei ollut aikaa kysellä poliisilta. Se vaan pysytteli minun takanani. Auton konepellin läpi kuulin koko ajan moottorin hulinaa, vaihteiden vaihdon ja tuulettimen ääntä. Minua todella ärsytti.

Jouduin katsomaan kelloa usein ja väsyneellä tyhjällä aivolla laskemaan jäljellä olevan km määrää ja aikaa. Huomasin pienen mahdollisuuden olemassa olon. Alussa minua ärsyttänyt poliisiauto on todennäköisesti saattoauto ja varmasti olen viimeinen juoksija/kävelijä. Mieliala muuttui myönteisemmäksi poliisiautoa kohtaan ja aloitin reipasta kävelyä auton edessä. Viimeisellä huoltopisteellä hain kameran johon olen toimittanut ja kiireellisesti etenin eteenpäin. Katsoin kelloa ja huomasin että minulla on aika maaliin 20 min. Minä ajattelin silloin että sittenkin on mahdollista päästä patsaalle alle 36 tunnissa, mutta se oli liian aikaista iloita. Kohta huomasin että aika kului todella nopeasti ja jouduin tekemään loppukirin ehtiäkseen Leonidaan patsaalle ajoissa.

Näille mitaleille oli kysyntää 125 kpl verran (kuva: Yukio Morishita)

Document info
Document views110
Page views110
Page last viewedTue Jan 24 07:32:26 UTC 2017
Pages30
Paragraphs216
Words9123

Comments