X hits on this document

PDF document

Hakkapeliittojen hyökkäys Spartaan - Spartathlon 2007 Esa Nurkka - page 23 / 30

91 views

0 shares

0 downloads

0 comments

23 / 30

Tämä suora jatkuu ja jatkuu ja jatkuu... (kuva: Veikko Sivosavi)

Hellas Canin jälkeen seuraavat aikatarkastusasemat olivat Ancient Nemea (124 km) ja Lyrkia Village (148,5 km). Molempien kohdalla huoltojohtaja Hannusta oli minulle erittäin paljon apua, olin niin pihalla aikatauluista että ilman Hannun herättelyä en olisi huomannut kiihdyttää vauhtia ajoissa ennen cut offia. Kisa olisi siis saattanut jäädä kesken aikatauluista lipsumisen takia, vaikka juoksuintoa löytyi vielä.

Kisan harmittavin virhe minulle sattui heti illan pimennyttyä. C/P 29 Korintin Zevgolatiossa kävin paskatauolla, ja samalla päästin samaa tahtia juosseet Arin, Marian ja kumppanit menemään. Zevgolation kylän jälkeen ylitetetään pitkä ja korkea rautatiesilta, jonka jälkeen alitetaan maantiesilta. Pienen nousun jälkeen tullaan risteykseen, josta pitäisi kääntyä pikkutietä oikealle, vaikka isompi tie jatkuu vasemmalle. Ohitin alikulkutunnelin kohdalla pari hitaampaa juoksijaa, ja hetken päästä olin risteyksessä ihmettelemässä reitin jatkumista. Mitään opasteita en nähnyt, ja perässä tulleet kaverit (ilmeisesti hollantilainen ja korealainen tai japanilainen) olivat yhtä ihmeissään.

Porukalla päättelimme että kun opasteita ei löydy, niin jatkamme isompaa tietä, siis vasemmalle. Reilut puoli kilometriä hölkyteltyämme aloimme epäillä reittivalintaamme, ja pienen mäen noustumme pysähdyimme pohtimaan tilannetta. Jonkun matkan päässä häämötti talo jonka parvekkeella näkyi liikettä, niinpä marssimme parvekkeen alle selvittämään tilannetta. Yhteistä kieltä meillä ei ollut, mutta niin outoina he tuntuivat pitävän numerolapulla ja otsalampulla varustettuja ulkomaalaisia, että ymmärsimme olevamme ensimmäiset spartathlonistit sillä tiellä. Teimme pikaisen U-käännöksen, ja alkuperäiseltä ”eksymispaikalta” löytyikin nyt järjestäjien auto josta meidät neuvottiin oikeaan suuntaan. Alla olevassa kuvassa punaisella harhaan juostu reitin pätkä.

Document info
Document views91
Page views91
Page last viewedThu Jan 19 14:16:08 UTC 2017
Pages30
Paragraphs216
Words9123

Comments