X hits on this document

PDF document

Índex de Proves : - page 10 / 31

131 views

0 shares

0 downloads

0 comments

10 / 31

visita el Fòrum de Psicologia de la UOC

Es podien portar els mòduls, les PAC's, les correccions i els text complementaris que ens van passar per les pac.

16/06/07 no són literals.

1. relacionat amb la PAC A, busca un adolescent i explica els canvis físics relacionats amb l'autoestima, autoimatge i identitat.

 • 2.

  PAC B i PAC C, fetes en grup. explica estratègies de treball, consens,

 • 3.

  PAC continua, que has fet millor i que t'ha costat més. que podries millorar.

---------------- LITERAL!

-----------------------------------------------

 • 1.

  En la pac A vas realitzar un treball individual sobre el procés de desenvolupament físic sobre el proceso de desarrollo físico y les seves implicacions en el desenvolupament global des del punt de vista psicològic. Selecciona un adolescent del teu voltant i descriu les característiques del seu desenvolupament físic que es relacionen amb el procés de formació de la identitat, autoconcepte i autoestima, tal com has fet a la PAC. Si no pots identificar cap adolescent del teu voltant, evoca la teva pròpia adolescència com a exemple dels conceptes.

 • 2.

  Les pac B i C han estat elaborades en grup. Especifica com va ser la vostra organització del treball, organització i distribució de tasques, temporalització, redacció, supervisió i consens de continguts etc.

 • 3.

  La pac Continua ha estat una prova individual. Quins creus que han estat els aspectes més ben treballats i quin aquells on vas tenir més dificultat i consideres que podien haver-se millorat?

Es podien portar PACs i material de l'assignatura.

26/06/07

2.

La PAc C va ser la segona activitat elaborada en grup, explica els canvis respecte a l'anterior PAc (temporització, distribució de tasques, elaboració de la PAc, consens, etc.)

3.

La PAc A va ser la primera PAc elaborada de forma individual, després de la correcció i les explicacions de la PAc, què ha estat el més difícil al realitzar l'activitat, quins errors vas cometre, quines coses millories i què ha estat el més positiu

1.

10 recomanacions (metodologia de una xerrada en un centre de gran

En la PAc B s'ha treballat el desenvolupament treballs, distribució dels assistents, activitats, respecte aquest tema.

cognitiu, justifica ...) per preparar

2.

La PAC Continua es tenia que fer en grups de tres. Indica quins avantatges i inconvenients vas trobar a l'hora de fer les PAC's de manera individual i de manera grupal, citant algun exemple d'algun cas concret d'algun exercici.

3.

Explicar que és la tendència secular (apareguda a la PAC A) i situar-la dins del cicle vital mitjançant

LITERAL!

1.

La PAC Global contínua es va treballar en grup. Es van realitzar una sèrie d’entrevistes per elaborar- la. Explica en base a què calia fer les entrevistes i quin procés va seguir el grup per seleccionar una d’elles.

2.

La PAC A, B i C es va fer de manera individual, en canvi, la PAC Global es va fer en grup. Comenta els avantatges o inconvenients que has trobat a l’hora de fer-la individual o en grup. Justifica les respostes amb exemples de preguntes realitzades a les PAC.

3.

La primera pregunta de la PAC A tractava la tendència secular. Explica en què consisteix i emmarca- la, fent un resum, dins del desenvolupament físic de tot el cicle vital.

entrevistes un consens

un petit resum. ------------------------

Actualitzat a 29/08/2009

-----------------------------

10/31

12/01/08 Constava de 3 preguntes i es podien portar materials, PAC's, resums... (els enunciats no són literals)

1.

A la PAC Continua es demanava que realitzéssiu unes entrevistes, digues eren, en base a què s'havien de realitzar i quins mètodes vàreu utilitzar per a l'hora d'escollir-ne una.

quin tipus de tal d'arribar a

Document info
Document views131
Page views137
Page last viewedThu Oct 27 03:01:52 UTC 2016
Pages31
Paragraphs1593
Words16845

Comments