X hits on this document

PDF document

Índex de Proves : - page 3 / 31

260 views

0 shares

7 downloads

0 comments

3 / 31

visita el Fòrum de Psicologia de la UOC

18/01/06 Més o menys aquestes eren les situacions:

 • L'Aïna va molt contenta a la seva escola nova de la mà del seu pare. El pare l'acompanya fins a la classe, li deixa anar la mà i li explica que ara ha de marxar. La nena es posa a plorar tot i que no s'ha fet mal amb res.

 • En Carles obre l'aixeta i la torna a tancar; la torna a obrir i a tancar; va obrint i tancant....La mare veu que el nen s'ha mullat tota la roba i li diu "Ja n'hi ha prou!". L'agafa a coll i l'aparta de l'aixeta, i el nen es posa a plorar.

17/06/06

A la prova de validació de Psicologia del desenvolupament I van sortir dues situacions a analitzar tal i com ho havíem fet a les pacs. No recordo exactament l'enunciat de les situacions però és alguna cosa així:

Situació 1: la Maria

mira

cap

un

vas

està ple

menjant, el pare li dona

d'aigua.

El

pare

li

les farinetes, en

pregunta,

què

un moment donat la

vols

aigua?

i

li

nena gira el

apropa

el

cap i vas.

Situació 2: En Manel està fent els equips per jugar a futbol amb els seus companys. Posa una pedra per delimitar de on a on va la porteria i ho indica a la resta. A continuació diu que ell farà d'àrbitre.

Preguntes:

1. Dir amb quin conceptes i autors de la psicologia del desenvolupament relacionaries l'enunciat de la situació?

 • 2.

  Edat del nen/a?

 • 3.

  En quines unitats didàctiques podem trobar aquests conceptes?

---

-------------------------

En un la situación uno

Un niña esta con su madre, la cual le esta dando de comer, la niña le señala el vaso y mira a la madre, a lo que la madre la dice ¿quieres agua? (Más o menos era así)

En la situación dos

En el patio del colegio Miguel esta jugando con los amigos al balón, el dice "la portería llegara de aquí hasta aquí" y los demás dicen que sí, y que sea Miguel el que sea el arbitro. (Más o menos así)

27/06/06 Preguntas:

 • 1.

  Relacionar los conceptos con el temario y autores.

 • 2.

  Edad aproximada del menor y justificarlo.

 • 3.

  En qué modulos de la assignatura están los conceptos trabajados.

Situación 1:

Gabriel está en brazos de su abuela. La madre, que está en la otra punta de la habitación, lo llama por su nombre: el Gabriel gira la cara hacia la fuente del sonido y fija la mirada en la cara de su madre.

Situación 2:

La Marta coge el abrigo y se lo enseña a su madre para que se lo ponga y salgan a pasear. La madre explica como ha de poner los brazos dentro de las mangas y seguidamente le enseña como abrocharse la cremallera. Mientras sujeta la parte inferior del abrigo, le pide a la Marta que coja el tirador de la cremallera y la ponga hasta arriba. La nena, que ha observado como lo ha hecho su madre, repite la acción.

01/07/06 Les situacions que calia desenvolupar a la PV de dissabte van ser, més o menys:

Situació 1. En Roger està assegut a taula per sopar i el seu pare li porta un plat de verdura. En Roger es queixa i es nega a menjar-se'l. El seu pare va a la cuina i li posa el menjar en un plat de postres, sense treure'n res. En Roger, satisfet, es menja tota la verdura.

Actualitzat a 29/08/2009

3/31

Document info
Document views260
Page views292
Page last viewedMon Jan 23 13:05:09 UTC 2017
Pages31
Paragraphs1593
Words16845

Comments