X hits on this document

PDF document

Índex de Proves : - page 4 / 31

232 views

0 shares

7 downloads

0 comments

4 / 31

visita el Fòrum de Psicologia de la UOC

Situació 2. La Núria (crec) juga amb els seus pares sobre la catifa. Agafa una cullera buida i se la porta cap a la boca. La mare li pregunta: "Que és bo?, Que menges?". La nena mira la cullera i mira la mare i repeteix l'acció. La mare repeteix les preguntes.

Les preguntes que calia respondre sobre les situacions eren les mateixes que a les PV dels dies 17 i 27 (descriure les situacions aplicant els conceptes i els autors de PD, dir l'edat aproximada dels nens i justificar-ho i dir a quines unitats didàctiques pertanyien els conceptes esmentats)

2.

Relaciona cada una de les situacions que s’exemplifiquen a continuació amb els conceptes concrets que hem treballat a les PACs.

3.

Comenta en quina PAC has treballat els conceptes del punt anterior: PAC 1, PAC 2, PAC 3 i/o PAC Optativa.

13/01/07 Calia respondre les 3 preguntes per les 2 situacions exposades

SITUACIÓ 1

En Gaby i el seu pare juguen amb unes claus asseguts al terra. El pare deixa les claus al terra davant d’ell i les agafa amb la mà, així varies vegades. De sobte, amaga les claus sota d’un drap, davant la mirada del nen i aquest no fa cap intenció de buscar-les.

SITUACIÓ 2

En Joan i la Marta estan jugant a casa seva. En Joan tapa amb una tovallola a la Marta, que està ajaguda a sobre d’una catifa. Després li posa la mà al front i, finalment, pren un llapis per un extrem, el sacseja a l’aire i li col·loca a l’aixella. Al final el nen afirma “Estàs malalta!”.

-

-----------------------------------------------

Et proposem que a partir dels aprenentatges realitzats en l’elaboració de les activitats d’avaluació continuada relacionis els conceptes i els plantejaments teòrics treballats en les tres unitats amb les situacions familiars quotidianes (capacitats, habilitats, desenvolupament...) que es reflecteixen en les dues situacions següents.

A partir de la teva participació en les activitats d’avaluació continuada respon a les preguntes següents:

1.

de

cada

DOS CASOS. Es necesario responder a los dos casos.

1. Un padre y un hijo juegan, sentados en el suelo, con unas llaves. El padre las hace sonar en repetidas ocasiones. Finalmente las tapa con un trapo y el hijo no responde, no intenta hacer nada.

 • o

  a

la

nena

protagonista

nen

al

atribueixes

desenvolupament

Quina edat o moment situació? Per què?

del

2.

Un niño y una niña juegan tumbados en la alfombra del salón. El niño tapa a la niña. Coge un lápiz, lo mira, lo agita en el aire y después lo mete en la boquita de la niña. Posteriormente lo saca y le dice: "estás enferma".

TRES PREGUNTAS PARA CADA UNO DE LOS CASOS.

 • 1.

  Edad o etapa del desarrollo de los niñ@s.

 • 2.

  En qué PEC se trató un tema similar?

 • 3.

  Qué conceptos de los estudiados entran en juego en estos casos.

-------------------

---------------------------------

SITUACIÓN 1: Un padre y un hijo juegan, sentados en el suelo, con unas llaves. El padre las hace sonar en repetidas ocasiones y el hijo es capaz de cogerlas y soltarlas. Finalmente las tapa con un trapo y el hijo no responde, no intenta hacer nada.

SITUACIÓN 2: Un niño y una niña juegan tumbados en la alfombra del salón. El niño tapa a la niña. Coge un lápiz, lo mira, lo agita en el aire y después lo mete en la boquita de la niña. Posteriormente lo saca y le dice: "estás enferma".

"Te proponemos que relaciones los conceptos y los planteamientos teóricos de los módulos con las situaciones familiares cotidianas (capacidades, habilidades, desarrollo...) que se reflejan en las dos

Actualitzat a 29/08/2009

4/31

Document info
Document views232
Page views264
Page last viewedFri Jan 13 11:07:29 UTC 2017
Pages31
Paragraphs1593
Words16845

Comments