X hits on this document

PDF document

Índex de Proves : - page 6 / 31

265 views

0 shares

7 downloads

0 comments

6 / 31

visita el Fòrum de Psicologia de la UOC

i havíem de dir:

edat, 2 concepte que vàrem treballar a les PACS i que surten també aquí, i les diferències i similituds entre les situacions i els conceptes amb les PACS

12/01/08

era un cas que parlava d'un nen i una mare, i com aquesta li deia al nen que es poses l'abric d'aigua perquè plovia i el nen li responia que plovia perquè el sol i la lluna estaven enfadats, i la mare reia.

Respondre a 4 preguntes:

1. 2. 3. 4 .

Relació amb conceptes de l'assignatura Relació amb una teoria concreta A quina pac s’havia treballat aquest contingut i com s’havia treballat Edat del nen i estadi evolutiu

-------------------

--------------------------------

La tercera pregunta crec que fa referència a explicar de les teories que has comentat en la pregunta 1 i 2, quines i on estaven en el desenvolupament de les pacs.

Per exemple si en la situació que et proposen pots parlar de la zona de desenvolupament pròxim de Vygotsky, pot dir en quina pac i en quina situació vas desenvolupar aquesta teoria, o la haguessis pogut desenvolupar (a lo millor no ho vas fer però al comentari del consultor si que en parlava o era també una situació enquadrada en aquest marc)

19/01/08

s'ha tractat d'una escena en que hi havia una nena i un nen, la nena li proposava al nen que seies i ella faria de professora i ell d'alumne.

 • 1.

  Relaciona la situació amb teories concretes de la PDI

 • 2.

  Relaciona la situació dins la teoria d'un autor.

 • 3.

  En quina PAC has treballat aquests conceptes.

 • 4.

  Defineix l'edat o etapa de desenvolupament.

Respondre a les 4 preguntes per a poder validar!

23/01/08 No és literal: Un nen està al seu cotxet, el pare li dóna el peluix, aquest li cau al terra i ell no fa res per trobar-lo. La part de resposta és igual q les altres: exposar la teoria/es, els autors, la PAC i l’edat o període. ---------------------------------------------------------- Només afegir un detall: el nen es posa el peluix a la boca. Crec que és important a l'hora de situar l'edat del nadó i desenvolupar altres aspectes cognitius i motrius.

14/06/08 Molt poc temps per la PV, això és el meu parer.

Posava la situació del Pol que esta al seu llitet i la mare entra i el Pol li somriu, desprès la mare anava es tapava amb el llençol i desprès es destapava i deia "ta". El Pol la es sorprenia, desprès la mare ho torna a fer i el Pol somriu.

 • 1.

  Relacionar amb la teoria d'algun autor.

 • 2.

  edat del nen i en que et bases. Dir punts en els que et bases del desenvolupament.

 • 3.

  quins son els dos punts de la pregunta 2 que més destacaries. I on els has treballat(en quina Pac)

21/06/08

2 nenes jugant al pica la paret. la gran li dona instruccions de com ha de jugar el petit moure quan ella no mira i parar quan es gira.

i que s'ha de

el nen fa que si amb el cap, però quan es gira es continua movent i la nena el renya.

preguntes teoria implicada, edat dels nenes, justificacions de les edats, i correspondència amb pac i teoria

Actualitzat a 29/08/2009

6/31

Document info
Document views265
Page views297
Page last viewedTue Jan 24 16:00:47 UTC 2017
Pages31
Paragraphs1593
Words16845

Comments