X hits on this document

PDF document

Índex de Proves : - page 9 / 31

261 views

0 shares

7 downloads

0 comments

9 / 31

2.

De la pac A i B grupal, assenyala la metodologia de treball, organització, distribució de tasques i consens.

3.

A partir de les indicacions que ha aportat el consultor en la correcció, quines indicacions has incorporat en el teu treball individual, quines creus que encara no has sabut aplicar.

visita el Fòrum de Psicologia de la UOC

27/06/06

1.

preteníeu

aspectes

quins

De la pac treballar i

B grupal, explica en que han consistit els exercicis de memòria, quina valoració global feu de la vostra experiència pràctica.

01/07/06

 • 1.

  (NO TEXTUAL) EN LA PEC A Y B (GRUPALES) HICISTEIS 3 DIAPOSITIVAS REFERIDAS A LOS HÁBITOS DE SALUD PARA CADA PERIODO (ADOLESCENCIA, ADULTEZ Y VEJEZ). COMENTA COMO LO REFLEJASTEIS, COMPLEMENTÁNDOLO CON LOS HÁBITOS ALIMENTICIOS DE LA PREGUNTA 1.

 • 2.

  ¿CÓMO OS REPARTISTEIS EL TRABAJO Y SOLUCIONASTEIS LAS DESAVENENCIAS ENTRE LOS MIEMBROS DE GRUPO DE ESTAS DOS PEC (A Y B)?

 • 3.

  EN EL TRANSCURSO DE TODAS LAS PECS, ¿QUÉ HABÉIS IDO CAMBIANDO Y COMPLEMENTANDO PARA MEJORAR SU REALIZACIÓN A MEDIDA QUE AVANZABAIS DE UNA A OTRA PEC?

13/01/07

1

.

La PAC A adjuntava un document. Quins aspectes del document vas fer servir per l’elaboració de la PAC i com ho vas fer? Comenta el contingut de l’article a mode de resum.

 • 2.

  A la PAC B es demanava posar-se a la pell d’un psicopedagog en una situació concreta. Comenta aquesta situació i comenta quins aspectes penses que van ser claus en la resposta correcta. Vas trobar diferències entre la teva resposta i la proposada al solucionari?

 • 3.

  La PAC B i C es van realitzar en grup. Comenta quina va ser l’evolució en la dinàmica de treball del vostre grup. Quins aspectes van ser millorats? Quines errades, pel què fa al treball en grup, penses que veu cometre? Raona i justifica la resposta.

-

------------------------------

----------------------

EN la pec1, se adjuntó un documento: decid en qué consistía y haced un resumen de él. ¿cómo desarrollasteis vosotros el comentario? ¿en qué punto lo basasteis?

EN la pec 2, había una pregunta en la que teníais que ser un equipo de psicopedagogos... ¿en qué se diferenció los resultados del ejercicio del solucionario enviado por el consultor?. ¿En qué basasteis vuestra argumentación?

¿cómo fue el trabajo en grupo en las pec 2 y 3? ¿cómo os organizasteis? ¿cambiasteis algo a lo largo de

las dos pecs? ¿qué mejoraríais? -----------------------------------

-----------------

Confirmat que es poden portar pacs, correccions i material.

17/01/07

tres preguntes, es poden dur materials, porteu els comentaris preparats més o menys sinó no us donarà temps!!! S'han de contestar les 3.

 • 1.

  A la pac A es treballa un procés del cicle vital. Digues quin i explica com l'has treballat. (Algo així)només dir que aquesta pregunta podia portar a confusions.

 • 2.

  A la pac B processos cognitius grupal amb quina pregunta vau tenir més problemes? Explica quins etc.

 • 3.

  A la pac continua sortien els processos físics ja treballats a la pac A, com vas enriquir la pac contínua amb les correccions de la pac A (algo així)

20/01/07

Eren 3 preguntes a contestar basant-nos en la nostra resposta i treball fet amb les correccions pertinents del consultor:

En la PAC C vau treballar en grup, quines dificultats vau tenir, en quins aspectes estàveu d'acord i en quins vau discrepar.

En la PAC B es va fer un anàlisi amb el WAIS sobre una mateixa persona als 20 i als 45 anys, després d'un accident. Digues a quines conclusions vau arribar amb el vostre grup. Quines dificultats vau tenir?

En la PAC A es parlava d'un tema actual que preocupa molt als psicòlegs. S'havia de dir quin era i justificar la resposta i, a més, parlar de com es poden esbiaixar els estereotips.

Actualitzat a 29/08/2009

9/31

Document info
Document views261
Page views293
Page last viewedMon Jan 23 17:32:20 UTC 2017
Pages31
Paragraphs1593
Words16845

Comments