X hits on this document

85 views

0 shares

0 downloads

0 comments

16 / 32

The Paul Voertman Concert Hall represents the complete renovation of the 1959 Music Building Concert Hall. The new hall is an intimate venue with 380 seats and optimal acoustics for solo performers and small ensembles. It features improved amenities for the audience, as well as modern theatrical systems for lighting and sound. Unwanted noise from outside sources and mechanical systems has been significantly reduced.

The central decorative element is the irregular geometric pattern of the paneled stage enclosure, which also provides valuable sound diffusion. This motif extends along the hall walls and ceiling. The decorative motif is carried into the renovated lobby which features a ticket office, bright lighting, artwork and a video monitor. The renovation includes new lighting with silent dimming control as well as a sound-reinforcement system with audio production and recording capabilities.

It is also with great pride that we designated our renovated performance space as the Paul Voertman Concert Hall, acknowledging Mr. Voertman’s extraordinary commitment to the College of Music, the University, and the entire Denton Community.

We are all looking forward to outstanding music-making in this beautiful performance space located in the College of Music building.

Document info
Document views85
Page views85
Page last viewedTue Dec 06 15:12:57 UTC 2016
Pages32
Paragraphs405
Words13739

Comments