X hits on this document

865 views

0 shares

0 downloads

0 comments

101 / 224

AppleCare Protection Plan voor iPod

Over het Protection Plan

Uitgebreide service en ondersteuning van Apple Met het AppleCare Protection Plan voor iPod wordt de standaarddekking van uw iPod uitgebreid met twee jaar* ondersteuning van wereldklasse. Met het AppleCare Protection Plan krijgt u ondersteuning door iPod-experts en hebt u toegang tot informatie op het internet op www.apple.com/nl/support/ ipod. Als uw iPod of de bijgeleverde accessoires moeten worden gerepareerd, zal Apple de onderdelen repareren of vervangen.**

Informatie over de dekking Dit uitgebreide plan is beschikbaar voor alle iPod-modellen die nog onder de eenjarige hardware- garantie vallen. Als u de door het Protection Plan gedekte iPod verkoopt voordat de dekking is verlopen, kunt u het plan overdragen aan de nieuwe eigenaar.** U moet voor elke iPod die u onder de dekking wilt laten vallen, een apart AppleCare Protection Plan voor iPod aanschaffen.

Bewaar het dekkingsbewijs, de originele aankoopbon van de iPod en het aankoopbewijs van het AppleCare Protection Plan voor iPod goed. Apple kan u om een bewijs van aankoop vragen om na te gaan of uw iPod in aanmerking komt voor service onder het AppleCare Protection Plan.

Opties voor technische ondersteuning Als u problemen met de iPod hebt, raadpleegt u het gedeelte “Kort overzicht” voor tips om problemen op te lossen. AppleCare-medewerkers kunnen u helpen bij het oplossen van een probleem met uw iPod en de verbinding met iTunes dat u niet zelf kunt oplossen. Contactinformatie voor technische ondersteuning door Apple en de openingstijden vindt u in het gedeelte “Kort overzicht”. Het AppleCare Protection Plan voor iPod biedt Mac- en Windows-gebruikers dezelfde volledige service.

Nederlands

101

Document info
Document views865
Page views865
Page last viewedThu Jan 19 21:40:40 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments